Åhhhh

av Åse

Vad detta är tradigt!!!! Jag står och stampar på samma plats HELA tiden! har fortfarande inte gått ner till vad jag vägde när vi åkte till lanzarote och det är 2 MÅNADER SEDAN! Ja inte skyller jag på någon annan än mig själv, det har varit mycket av det goda.. jag pointsar några dagar och sedan kommer 2-3 dagar av god mat m.m. Åtminstone har jag inte gått upp något mer men jag vill ju ta dessa sista kilona! Mörkret och vinterkvällarna bäddar för mycket mys i soffan med glögg, pepparkakor, Paradischoklad, m.m.. och motivationen är lite vingelkantig.

Tyvärr blir det ju inte bättre av att jag har två 30 års fester framför mig + Julen! Men jag har fått nog nu så jag har lovat mig själv att hålla mig till pointsen trots fest! Det går ju! Julafton kommer jag dock tillåta mig njuta av allt men det är också DEN dagen, de andra juldagarna så kommer jag vara duktig.
From 1 januari sen är det bara full fart, inga undantag! Jag har för sjuttsingen en bröllopsklänning att se vacker ut i!!

Anledningen till att jag inte skriver ut min vikt längre är för att jag helt enkelt inte väger mig längre, går på kläderna till jag känner att jag är nere i samma vikt igen. Känns liksom som om detta är en parantes och då vill jag inte föreviga det i vikttabellen. Ibland är det skönt att sticka huvudet i sanden *S*

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.