Hemma igen

av Åse

Ahhhh sköna söndag!
Älskar en slapp söndag =)
Håller gärna igång alla dagar i veckan men det är något visst med söndagarna 💕
Reflektion över veckan och planering inför nästa som kommer.

Min svaghet är finncrisp med ägg och randig kaviar! Mums! Värre laster kan man ha faktiskt 😉
En god kopp kaffe från hela bönor till det och lycka är gjord!

Jag plöjer Hemma igen, det var mååååååååånga som höll med i min instagrampost att detta är en så bra serie!
Har ni sett den? Om inte se den! SVT Play!

Jag och Daniel är försjunkna i fåtölj och soffa och nu får jag inte kolla Hemma igen mer så vi funderar på någon härlig film!

Nya kuddar från Åhléns på plats, tycker Åhléns har så många fina soffkuddar!
Dessa i grå zebra (HÄR) har jag kikat på ett tag och slog till förra veckan. Övriga kuddar är också från Åhléns.

Ny mysig pläd från Jotex (HÄR)

Skön söndag på er och stor kram! 💕🙋🏻‍♀️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Marie Person 11 februari, 2019 - 22:27

Hej, har en fråga ang periodisk fasta. Jag är inne på andra veckan, 16:8. Vill prova då jag känner att jag måste bli av med mitt sötsug och överätning på kvällarna. Äter mellan 09.30 och 17.30. Tänker köra mån-tors. Det blir 3 mål mat per dag. Frukost, lunch och mindre middag. Jag jobbar 07.00-16.30. Missar jag poängen med fastan? Det är kanske meningen att jag skall hoppa över ett mål? Vad tycker du? Marie

Svara
Åse 12 februari, 2019 - 09:03

Hej!
Meningen med fasta är att komprimera tiden vi äter och därmed förlänga tiden vi inte äter. Tre mål mat under ett 8 timmars fönster och endast mån-torsd kan fungera bra för att minska sötsuget om du vill viktminska så är det inte speciellt effektivt dock.

Svara
Maud 11 februari, 2019 - 09:12

VARNING – VARNING
Serien är ju helt klart BEROENDEFRAMKALLADNDE 🙈

Svara
Åse 11 februari, 2019 - 09:16

Haha!! I knoooooow!!

Svara
Jenny 10 februari, 2019 - 19:30

Den serien har jag inte sett, den måste jag pölja👍 kan man ha för många soffkuddar… nix🤣👍kram

Svara
Åse 10 februari, 2019 - 19:48

Haha! Rätt,nä det kan man INTE! =) Kram o trevlig kväll! ♥️

Svara
ÅsaS 10 februari, 2019 - 16:58

Åhléns har en hel del snyggt, och som inte kostar skjortan. Vi har ju faktiskt ÅhlénsOutlet här i stan, så får nog bli ett besök där till veckan tror jag (trots köpstopp på det mesta. Men rensar man ut en sak så får man plocka in en ny, eller…??)
Önskar dig ett skönt avslut på veckan och en fab början på nästa!
Kram 💕

Svara
Åse 10 februari, 2019 - 17:58

Lätt!

Åh vad kul med Åhléns ouutlet!! Jag får komma och hälsa på =) KRAMAR och Dito ♥️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.