Hektiskt men alldeles underbart!

av Åse

Måndag och nu börjar ett sjukt intensiv period med mycket jobb MEN en otroligt rolig tid med mycket resande och mycket inspiration!
Jag åker till Milano och Parma, Italien på fredag och kommer hem på söndag. Ska vara med på Parmafestivalen! Hur kul är inte det? Nästa tisdag åker jag till Stockholm med Victoria och sedan är det ju dags för Anna Hallén och min resa till Barcelona! (däremellan lite barn som ska fylla år etc haha)
Weeeeeeee!!! Ska bli såååååå kul att andas mat och träning och inspiration i hela 8 dagar!
Finns här några läsare här som hakar på??
I morgon ska jag till Sanny Werner som är en välrenommerad osteopat här i Helsingborg. Hoppas ryggen blir bra! har tyvärr inte kunnat träna någonting då jag har ont i ländryggen hela tiden. Varje löpsteg känns som knivar i ryggen. Saknar löpningen!!
Jag måste ju arbeta coremuskulaturen, förstår att det är de som är dåliga. Men det ska jag få hjälp med! Jag ska nämligen byta gym till Nordic Wellness och där kommer jag få hjälp av en personlig tränare så att jag verkligen får hjälp med att bygga upp en stark och smidig kropp! Åh vad det ska bli kul!!
 
IMG_2096
Coolaste löparbrallorna kommer från MXDC, Run like hell! Yay! (Formar en grym häck! hehe)

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Ann-Charlotte 10 september, 2013 - 22:43

Jag ska med till Barcelona, ska bli kul. Kommer också från HBG

Svara
Ann 10 september, 2013 - 11:35

Men åh vilka coola löpartights!!! Dessa skulle man ha tills man springer halvmaran på lördag! Jag tror definitivt på att träna core och stärka upp korsetten innan du ger dig ut på längre löprundor, och så handlar det om att vänja muskler, senor ja hela kroppen helt enkelt! Men det där vet du ju redan snäckan! Kraaaam!

Svara
Johanna 10 september, 2013 - 08:31

Vilken storlek tog du på löparbyxorna? Undrar lite över hur storlekarna är?

Svara
Åse 10 september, 2013 - 08:32

XS har jag så gå ner en storlek

Svara
Monica 9 september, 2013 - 22:08

Vi ses absolut i Barcelona! Ska bli såååå skoj!

Svara
Eva Z 9 september, 2013 - 21:35

Hej,
Hoppas Du är bättre snart! I Barcelona blir det, ser jag, Pilates och Core plus lite annat. Jag hoppas att det stärker min trötta, onda kropp så jag kommer igång igen. Vi ses på Kastrup! Var rädd om Dig så länge!

Svara
Anna 9 september, 2013 - 15:03

Problem med ländrygg kommer ofta från tajta höftböjare som hindrar magmuskulaturen att jobba som den ska och låser bröstryggen! Be din osteopat eller en naprapat massera höftböjaren (djupt inne i magen, jätteäckligt!), men jag lovar, det funkar…

Svara
Åse 9 september, 2013 - 15:05

Ouch! Låter obehagligt! Haha! Men ska säga till! tack!

Svara
Stinelina 9 september, 2013 - 15:02

Åh, vad trist att ryggproblemen inte ger med sig för dig!
Min träning fungerade fint förra veckan. Jag tävlar bara med mig själv och är såå stolt när jag förbättrar mina tider eller sträckor.
Maten fungerar också bra men nu lutar jag åt att testa 5:2 en tid.
Gjorde förresten din barbecuesås till pulled pork i går. Den funkade finfint och var inte krånglig att göra heller.
Tack snälla för att du gör om söta, kolhydratrika recept så att vi LC-are kan njuta av god mat!!!
Håller tummarna för dig både med osteopaten och PT´n!

Svara
Lina 9 september, 2013 - 15:00

Jag önskar verkligen att jag kunde åkt med men det fanns tyvärr inte finansiella resurser till det. Hoppas ni får det underbart! Lycka till med ryggen!

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 9 september, 2013 - 14:50

Åh, det är så trist när kroppen krånglar så att man inte kan träna. Jag kom igång med löpträning i somras men jag överansträngde fötterna och har inte kunnat springa på fyra veckor nu… så trist!
Hoppas ryggen blir bra. Resorna låter härliga, hoppas du får fint och härligt väder. Och glöm inte att berätta här efteråt!
Kram

Svara
Therése 9 september, 2013 - 14:39

Hej!
Jag går regelbundet till en osteopat och det väldigt bra men iockså väldigt märkligt. Man förstår inte riktigt alltid vad de gör (inte som med naprapater eller massörer), men nåt underverk är det 🙂 Hoppas hon kan hjälpa dig med ryggen!
Låter som en kul september du har framför dig!
/Therése

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.