Happy lights och Yankee paradise!

8 december, 2012

Har ni en skön lördag? Det har vi fast här är så kallt!! Tror pannan fått fnatt eller så hänger den inte med i det allt kallare Helsingborg.
I går hade jag en lunch i stan med min väninna Camilla och så skulle jag in till Sara min väninna som är frisör och gick förbi den här affären som jag inte visste existerade! En Yankee Candle Home affär! Say what?! Missat totalt! En VÄRLD av dofter mötte mig och det såg ut som en godisaffär! Underbart! Köpte ett stort ljus med juldoft. Äääääääääälskar doftljus! Och ljus överhuvudtaget, tro mig det tar sin lilla tid att gå rundan på kvällen och på morgonen 😉 hihi

 

 

Klicka för större storlek


Viss lycka går absolut att köpa för pengar! ♥
Och apropå ljus, så när min fina Pilotfru var här så visade hon mig vad Happy Lights var! Hon hade sett dem på nätet och så hittade vi dem i en stor inredningsbutik här i Helsingborg, de hade massa olika färger.
Jag gick hem och sög på karamellen och efter att ha sett hur fint det blev hos henne så köpte jag dem hos Borett, cylindern köpte jag på Granit här i Helsingborg.
 
 

Det ger ett sådant himla fint och mjukt ljus på kvällen! Svårt att fånga med kameran.
Skönt lördagskväll på er! Här blir det lövbiffsknyten och vitkålsgratäng och ett gott glas rött!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


8 kommentarer

Annika 14 december, 2012 - 16:29

Fint! Var du köpt cylindern?

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 17:37

På Granit!

Svara
Annika 14 december, 2012 - 16:28

Fint! Var har du köpt cylindern?

Svara
Caroline 14 december, 2012 - 10:00

Hej Åse, blev väldigt sugen på att ajälv skaffa dom där fina lamp bollarna. Tänkte dock bara kolla med dig, hur stor aät din glas cylinder? Riktigt fint! 🙂

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 10:08

Hej Caroline! Den är 20 cm i diameter =)

Svara
Karin 9 december, 2012 - 10:16

Hej! Dit vill jag…… Kollade in hemsidan, de har prenumeration på ljus 1 g/månad. Har någon testat detta? Är sugen….. Ha en bra 2:à advent och tack för all inspiration. Gjorde dina pepparkaksbollar i fredags, supergoda! / Karin

Svara
Pilotfrun 9 december, 2012 - 09:54

Puss på dig! Superfint! (Den affären kände tom jag till som icke-h-borgare;)))

Svara
Kaatzi 8 december, 2012 - 22:02

Superfint!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.