Hallå gott folk!

22 februari, 2008

Tack alla söta som skriver kommentarer m.m om att ni saknar mig och hoppas att jag är OK.
Jag är OK! Haft/Har en välbehövlig paus, dessutom så är min laptop inlämnad och visst har vi en stationär dator men då är risken att man blir sittandes så jag undviker den 🙂 Enklare när man kan kika på laptopen i farten.
Just nu är jag däckad av förkylning och jag är i enormt behov av lite sol och värme känner jag.
Förhoppningsvis kommer det lite nya recept här inom det närmsta! Just nu är jag inne i en smoothies period och vill ha mkt frukt och grönsaker, är väl kroppen som talar om att den behöver ha vitaminerna!
Sköt om er så hörs vi snart!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


9 kommentarer

helenw78 23 februari, 2008 - 12:03

Åh va kul att du är tillbaka..

har en fråga bara.. varför kan jag inte lägga till i vårraset.. det blir redjektet varje gång.. hmm…
Hoppas du mår bättre snart
kram

min mail: [email protected]

Svara
Pernilla 23 februari, 2008 - 11:51

Det verkar vara förkylningarnas år. Hos oss släpper det inte alls och Ebba har varit förkyld sedan jul. Börjar misstänka att det kanske är ngt annat bakom då generna innehåller en dos utav allergier. Hoppas att det går bra med ditt points räknande. Jag är i mål och det känns så skönt. Maken undrar bara vart brösten och ändan tog vägen. Jag tröstade han och sa att de finns kvar……..fast i mindre utformning =)
Kram på dig!!!!!/Pernilla

Svara
Liz 23 februari, 2008 - 08:59

Åhh heeeej 🙂 ..vad roligt att höra ifrån dig!!:)

..har tittat in varje dag och funderat på hur det är med dig 🙂

Kramkraam

Svara
Nadja 22 februari, 2008 - 14:38

Hej och vad skoj att höra från dig. Har det så gott och krya på dig.

Nadja

Svara
anna 22 februari, 2008 - 14:38

Du har haft det som jag då =)
Envis förskylning med ögoninflammation fick jag och kroppen bara skriker efter sol och värme. Hoppas verkligen att vi får lite sol snart så man orkar kämpa vidare. Hur går det för dej med minskningen nu ? Är så peppad på dina resultat och hoppas det går bra för dej.

/ Kramen och trevlig helg..

Svara
jenny 22 februari, 2008 - 13:13

Kul att höra ifrån dig! Trist med förkylning, hoppas den lättar snart!
Trevlig Helg!
Kram jenny

Svara
a-k 22 februari, 2008 - 11:52

Yes I need the recipes and motivaton big time! Puss & kram :)(jag överdriver men det vore kul med lite uppa….bruden!)

Svara
Carina i Tyskland 22 februari, 2008 - 11:41

Skönt att höra från dig! Skickar ett lass krya-på-dig-kramar och önskar dig en trevlig helg!
Kramis

Svara
Cathrin 22 februari, 2008 - 11:30

Hej! Vad härligt att se dig igen. Kroppen har ju en tendens att ”visa” vad den behöver(dock inte alltid så nyttigt) ;-D Ta hand om dig! Kram Cathrin

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.