Hairdo och Yankeeeeeee!

av Åse

Hej finaste! Ska svara på era kommentarer, men ligger lite efter. Kommer sitta på tåget mot Göteborg i morgon i tre timmar så då ska jag svara er! ♥
I dag satt jag hos frisören i 2,5 timme. Jag var hos Johan Berg som jobbar på Ivan Selemba. 20 år sedan jag klippte mig hos Johan sist och jag hade på något sätt förväntat mig att träffa 20-årige Johan igen, men nu är han ju en 40-årig MAN!
Han flyttade till Stockholm -95 och jobbade då på Björn Axen och vad jag förstår frilansade med att fixa mediafolk till plåtningar etc.
Hur som haver, jag kom dit med öppet sinne. Gör vad du vill typ. Jag var liiiite sugen på ljusare toppar men han tyckte jag var snyggast som mörk och tyckte att vi bara lade in ny fräsch färg och klippte lite softa etapper.
Jag är jättenöjd! Blankt och genomklippt. Ingen superskillnad men nu lär det vara lättare att styla!
Mörkt hår är ju så svårt att fota! Speciellt med en Iphone. Men här är en bild i alla fall haha!
2014-01-14 16.36.05
 
Gick förbi Yankee Home och hälsade på Pernilla och kom hem med lite nya Yankee Candle ljus – Looooooooooooove them! Och så har jag varit nyfiken på rumssprayen! och jisses så gott den luktar och sitter så länge!
2014-01-14 14.23.13
IMG_6301
Nu är maten snart klar, är såååå hungrig – varit i farten sedan frukost så jag har inte hunnit få i mig mer än det.
Blir en gammal goding här!
KRAM!
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anneli Z 15 januari, 2014 - 12:43

Det är allt tur att man inte bor för nära Helsingborg…..fick min man att åka en extrasväng på semestern i somras enbart för ett besök på Yankee Candle. Älskar den butiken ( och NEJ, vi tröttnar nog aldrig på att se ditt fräscha ansikte på bilagorna, så fortsätt med det =) …… )

Svara
Annette 15 januari, 2014 - 09:04

Åh snygging, fick rycka in för en tjej som var sjuk i vår butik och packar upp expressenbilagor, där är minsann du på omslaget. Kul att se dig även där:) vi ses
kram

Svara
Åse 15 januari, 2014 - 11:05

Haha ja jag är lite över allt och dräller nu 😉 kramar!

Svara
Annika 14 januari, 2014 - 22:02

Vi åkte till Göteborg strax innan jul. SJ har börjat köra deras nyaste tåg SJ3000 mellan Helsingborg och Göteborg. Minns inte exakt hur lång tid det tog, men runt två timmar. Kändes i alla fall ruskigt fort.
Ta det vettja!

Svara
Emelie - LCHF-pedagogen 14 januari, 2014 - 21:32

Vad snygg du blev i håret 🙂 Jag har bara testat ett Yankee candle och det var clean cotton. Det var så fräscht och härligt men det hade varit kul att testa en annan sort nästa gång. Vilken är din favorit?

Svara
Åse 15 januari, 2014 - 11:14

Jag gillar nyheterna, dvs säsongsdofterna! Tex juldofter till jul, lite blommigare till vår/sommar M.m 🙂

Svara
Emelie - LCHF-pedagogen 15 januari, 2014 - 16:41

Tack för tipsen, det ska testas 🙂

Svara
Evelina 14 januari, 2014 - 20:28

Älskar deras rumsspray (och ljus). Härligt att bädda sängarna och sen ta en liten puff puffmed sprayen så luktar det så himla gott=)

Svara
Åse 14 januari, 2014 - 20:51

Åhhhh tack för tips!!

Svara
Anette 14 januari, 2014 - 20:18

Johan är såå duktig. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.