Gourmémat och Nordljus rabattkod!

av Åse

Hej vänner! Jisses var tog denna helgen vägen egentligen?? POFF sa det så är det redan söndageftermiddag!?
Vi har bara två barn hemma så det är tyst och lugnt här! Den yngsta och den äldsta, resterande är borta hos kompisar.
Lugn och skön frukost på tu man hand blev det här medan lillan var på kalas.
IMG_3100
IMG_3196
Kesoplättar som Croque Monsieur. Mumma!
IMG_3199
I går var vi på fjärde Gourmémiddagen med gänget vi har det ihop det med. I går var vi hemma hos Annelie och Fredrik som hade FÅGEL som tema. Gudars så mycket gott vi åt! Eller vad sägs om confiterat anklår och ankbröst i portvinssås, till det en potatiskaka med massor av smör och grädde i 😉 Varje par betalar 500:- som sedan värdparet använder till att köpa in mat & dryck för.
Till dessert blev det äggtoddy och en panacotta med bär. En fantastiskt trevlig kväll!! Ser fram emot januari då vi ses igen! Och vilket hus de bodde i! Ett otroligt charmigt hus i Råå, tror faktiskt aldrig jag varit i ett hus som jag känt ”Hit vill jag flytta in på studs!!” Säg till om ni vill flytta Annelie och Fredrik! Haha!
Jag hade på mig mina fina DAY byxor Snipe Grand. helt underbar!!! De känns verkligen sålyxiga på något sätt. Ett underbart skönt tyg och väldigt bra passform. De är ganska generösa i storlek tycker jag. Jag har strl 27 i mina.
IMG_3098
IMG_3101
bild1
Värdparet och en glimt av deras vackra hus.
bild3
Jag, syster och Pernilla. Nedan: Pernillas man Peter och min svåger Martin. I glasen var det Aperol och Prosecco som jag ÄLSKAR!!
bild2  bild4
Glöm inte att ni har 25% hos Nordljus Home! Rabattkoden går ut i morgon tror jag! Med koden 56kilo ger det er 25% rabatt på allt till ordinarie pris utom förhandsbokningar! Skynda fynda!!!
Denna funderar jag på! Twisted Jumper från ChillNorway. Skulle vilja ha en vit mysig jumper!
KRAM på er!!! Tror bestämt det blir Sashimi här ikväll! Gotte!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Stephanie 14 oktober, 2013 - 12:12

Hej Åse! Vill börja med att säga att din blogg är så underbar, man blir så glad av att läsa den! Älskar dina recept med. Jag undrar vart du fått tag i PIP serien? Jag fick koppar ur den serien som gåva men har svårt att hitta resten av servisen- för det är ju så mycket roligare att duka upp på vackra fat! 🙂

Svara
Åse 14 oktober, 2013 - 12:13

Hej! Kul du gillar bloggen! Den kommer från borett.se 🙂

Svara
Åsa 14 oktober, 2013 - 08:20

Hej Åse
Skulle du kunna lägga ut menyerna för hur du äter de dagar du tränar? Jag har lite svårt att känna ork att träna… Hälsningar Åsa

Svara
ÅsaS 13 oktober, 2013 - 19:51

Alltid mysigt och trevligt att samlas och äta något gott. Rätt skönt att få sätta sig vid dukat bord och bli uppassad också!
Jag gillar Fredriks förkläde! Är det nån i värdparet som jobbar på Efg, kanske?! I så fall finns risken/chansen att jag haft kontakt med ’hen’.
Kram, och njut kvällen!
/ÅsaS

Svara
Åse 13 oktober, 2013 - 20:00

Nä det är Peter som jobbar där! :)) kram!

Svara
Heléne 13 oktober, 2013 - 18:11

Hej Åse!
Först och främst, tack för en härlig och inspirerande blogg.
Jag äter inte lchf, men hoppas att man är välkommen att läsa och kommentera här ändå;-)?!
Har en liten fråga till dig. Jag tränar ganska mycket och äter sunt men hade ändå några trivselkilon som jag ville få bort. Blev nyfiken på periodisk fasta när jag var här inne och läste och har nu kört enligt 5:2 i två veckor.
Det har gått så bra, 5 kilo på dessa två veckor och egentligen är det inte mycket mer jag vill gå ner nu, men mår så bra av att äta så här, fortsätter väl ett tag till och ser om jag fortsätter gå ner, om det är så, är det då läge att gå över till 6:1, eller vad rekommenderar du?
Kram Heléne

Svara
jannice lindell 13 oktober, 2013 - 16:42

gud så gott de ser ut o vara! Kan du rekomendera något rött vin som har ltie kalorier i sig som du tycker är gott? kram jannice – http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com

Svara
Åse 13 oktober, 2013 - 16:43

Kolla igenom mina vinprovningar! Finns massor av goda röda torra viner. De flesta röda viner är kalorilåga. Zinfandel är sötare dock.

Svara
jannice lindell 13 oktober, 2013 - 16:41

gud så gott de ser ut o vara! Kan du rekomendera något rött vin som har ltie kalorier i sig som du tycker är gott? kram

Svara
Annie 13 oktober, 2013 - 16:39

Snygg som vanligt!
Maten lät verkligen inte dum. Det vattnas sådär lite lagom i munnen..:-)
Blir att vila hela dagen idag antar jag. Lyx lyx lyx..!

Svara
Martina 13 oktober, 2013 - 16:34

Och jag som beställde Arlingtons pants igår från Love Forever, visste inte att du hade rabattkod till Nordljus! Men….det fick bli en tröja istället 😉

Svara
Åse 13 oktober, 2013 - 16:36

Åh vad synd! Skrev om det för några dagar sedan! Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.