God fortsättning!

av Åse

Mysko, skrev ett inlägg i går som försvann!
Nåja får dra en repris här då!

Nu är julen förbi! Jag åt gott på julafton och det blev lite även juldagen. Nyårsafton innebär också överskridande av pointsen så målet för nästa vägning den 5/1 får vara att stå still i vikt! Blir det ett minus så blir jag glad men det är inget jag förväntar mig.

Jag får lite ågren när jag är inne i pointsandet och ”tvingas” överskrida. Missförstå mig inte, ingen tvingar ju mig att äta utöver pointsen! Det är ju ett medvetet val jag gör, för jag VILL unna mig lite extra dessa dagar men jag mår ändå bäst när jag äter korrekt alltid under viktminskning. Kontrollfreaket Åse 🙂

Nåja, god fortsättning på er än en gång och jag hoppas att ni alla haft en superskön jul!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

emma 1 januari, 2009 - 18:00

god fortsättning! 🙂

Svara
Bina 29 december, 2008 - 08:01

Kommentar till flera av dina inlägg… Bra – du gör på ditt sätt och det som funkar för dig. (jag och min mamma kör olika – hon LCHF:ar nu när jag VV-ar och det enbart för att hon/hennes kropp fungerar bättre så)

Ja *harkel* jul är jul – jag har släppt taget helt men kroppen skrek igår efter färsk sallad… jag njuter nu men ser samtidigt fram emot att dra igång igen. Kluvet 🙂

Önskar ett par härliga dagar såhär i slutet av året och ett riktigt härligt lätt nytt nästa år.

KRAM

Svara
Sara 28 december, 2008 - 21:02

Känner lika som du. Även om man såklart själv bestämmer så är det alltid lite jobbigt när man måste göra förändringar i sin ”plan” 😀

Min målsättning är också att stå still på onsdag när jag väger mig. Räknar inte alls med något stort minus, jag bara hoppas jag slipper plus!

Svara
Syster Pia 28 december, 2008 - 20:49

Puss på dig söstra och god fortsättning! Nu ska det snart vara slutsvullat för mig med 😉 POSS!

Svara
Maria i Gbg 28 december, 2008 - 19:40

God fortsättning!
Jag förstår vad du menar med att man helst vill hålla sig till planen och att man kan få lite kryp under skinnet av att unna sig. Antingen kör man en diet eller så gör man det inte, men på nåt sätt måste man ju lära sig att unna sig och njuta av det. Jag är dålig på det men du verkar ha fått sån bra rutin på hela grejen så jag tror nog du lyckas ro hem ett minus den 5/1.

Kram från Gbg

Svara
Margitha 28 december, 2008 - 19:04

God fortsättning…Njut med familjen …

Trist med dom som lägger sig i eller vad man ska kalla det för…Du viktar med den metod som passar dig bäst.

Ha det bäst Bästa Åse!!!!

Svara
B-M 28 december, 2008 - 17:49

Tack detsamma! Men visst har det blivit liiite för mycket av det goda…som vanligt vid jul 😉 Jag har bestämt mig för att skriva in mig på VV direkt efter nyår och sen ska jag gå dit och väga mig varje vecka och vara med på mötena. Den här gången ska jag hålla ut och nå min målvikt, så det så! Du är en stor inspirationskälla för mig 😀 Ha det gott och hoppas nyårsfirandet blir kanon! Kraaam

Svara
Linruz 28 december, 2008 - 16:19

Tack det samma.
Känner igen det där med att ågrenen finns där även om man har bestämt sig för att äta över ust den dan.
Kramiz

Svara
Marie 28 december, 2008 - 15:28

Jag förstår din känsla men du kan det här vännen och du lyckas så bra varje gång. Så kommer du även göra denna gången!! Sopa bort det dåliga samvetet. Gör du ett medvetet val att överskrida, så njut då av det medvetna valet.

När det gäller val av viktminskningsmetod, så skit i vad andra tycker är bäst. Du har något som fungerar för dig. Jag har något annat. Det är väl toppen att vi kan dela med oss av olika erfarenheter eller hur?! För allting kan inte passa alla.

Gott slut och gott nytt smalare år!!! 😉
Stor KRAM

Svara
isabeli 28 december, 2008 - 14:54

Gott nytt år!

Ja, det blev inte så mycket pointsräknande över jul men nu är det nya friska tag som gäller!

Ha det bra!

Svara
Louice 28 december, 2008 - 14:27

God fortsättning!
Trist m kommentarerna…Tror att det är ett specifikt gäng inom LCHF som ägnar sej åt att försöka frälsa alla andra o konstant försöker trycka ner alla andra som gör på ett annat sätt. Har sett detta i flera bloggkommentarer, speciellt bloggar som är skriven av dietister. Jösses så hårda ord de kan komma med dessa fanatiker! De fattar inte att de bara förstör för sin falang s a s.
Och det är vissa namn som ständigt återkommer i flera bloggkommentarer…
Tror de bara är avundsjuka egentligen… 🙂

Själv funderar jag på om jag ska sätta igång att räkna points under en period från 1/1…men på ditt vis! DU får vara min konsulent isf…hihi! 🙂

Kram go-Åse!

Svara
camilla 28 december, 2008 - 14:00

Önskar dig en god fortsättning oxå och ett gott nytt år 🙂
Ja det har allt blivit alldeles för mycket av den goda maten och vi ska inte tala om all choklad som jag stoppat i mig…..uha mig!
Men nu efter nyårsdagen då är det jag som börjar räkna points igen. Har säkert gått upp massor även att jag varit ute och rört på mig varje dag och kör lite spinning 🙂
Ja ja ha en bra dag
Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.