God fortsättning!

28 december, 2008

Mysko, skrev ett inlägg i går som försvann!
Nåja får dra en repris här då!

Nu är julen förbi! Jag åt gott på julafton och det blev lite även juldagen. Nyårsafton innebär också överskridande av pointsen så målet för nästa vägning den 5/1 får vara att stå still i vikt! Blir det ett minus så blir jag glad men det är inget jag förväntar mig.

Jag får lite ågren när jag är inne i pointsandet och ”tvingas” överskrida. Missförstå mig inte, ingen tvingar ju mig att äta utöver pointsen! Det är ju ett medvetet val jag gör, för jag VILL unna mig lite extra dessa dagar men jag mår ändå bäst när jag äter korrekt alltid under viktminskning. Kontrollfreaket Åse 🙂

Nåja, god fortsättning på er än en gång och jag hoppas att ni alla haft en superskön jul!

12 kommentarer
0

12 kommentarer

emma 1 januari, 2009 - 18:00

god fortsättning! 🙂

Svara
Bina 29 december, 2008 - 08:01

Kommentar till flera av dina inlägg… Bra – du gör på ditt sätt och det som funkar för dig. (jag och min mamma kör olika – hon LCHF:ar nu när jag VV-ar och det enbart för att hon/hennes kropp fungerar bättre så)

Ja *harkel* jul är jul – jag har släppt taget helt men kroppen skrek igår efter färsk sallad… jag njuter nu men ser samtidigt fram emot att dra igång igen. Kluvet 🙂

Önskar ett par härliga dagar såhär i slutet av året och ett riktigt härligt lätt nytt nästa år.

KRAM

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.