Gino – Italiensk chokladgratinerad fruktdessert

21 april, 2007

2 portioner á 6 points

1 banan
2 kiwis
Färska eller tinade frysta jordgubbar
50 g fazer vit choklad
GB lättglass vanilj

Skiva och dela frukten och lägg dem på ett ugnsäkert fat, gärna uppdelade enligt italienska flaggan 🙂
Riv chokladen över och gratinera på 250 g högt upp i ugnen


Servera med GB lättglass: 1/3 per person.
IMG_1611
IMG_1611

9 kommentarer

Caroline 25 april, 2007 - 08:26

;-P Det måste jag prova!!! Låter så got!! ;-P

Svara
Jempa 23 april, 2007 - 10:24

Minne som en guldfisk!!!!! :-d

Inne för femhundratolvfte gången..nu skirver jag ut recepten jag gillar! 😉

Svara
jenny 22 april, 2007 - 21:48

åhhhh gino är ju ljuuuuvligt gott.
vi har ätit massa gott grillat hemma hos mina föräldrar… nam nam….
*kramar *

Svara
Josefina/Lumumma 22 april, 2007 - 09:06

Mums, gino är gott! I nödfall finns det att köpa fryst i en påse. Väldigt sugen blev jag nu.
;-P

Svara
Malin J 21 april, 2007 - 16:41

Ha ha va lustigt, jag har precis gjort en och ställt i kylen för gratinering lite senare, visst är det gott!! Innan den avnjutes skall vi äta bakad potatis gratinerad med 17 % ädelost, fläskfilé, Keldas ädelostsås och sallad. Trevlig lördags kväll Vännen. Kram

Ohhhhhhhh hur gott låter inte det?! tack för tipset!! Själv har jag min smarriga pizza i ugnen med mozzarella, lufttorkad skinka och pest m.m 🙂 Kramar i massor!
Svara
vickan 21 april, 2007 - 14:49

Gino är ju såååå gott!! Åt det JÄMT när jag var student 😉 men föråt mig tyvärr lite i samma veva.. kanske dags att testa igen nu =)

Svara
tina 21 april, 2007 - 14:35

blev så sugen på gino när jag läste här att det åkte ner både kiwi och vit choklad i min korg på ica idag. det blir bra lördagsefterrätt, tackar och bockar för tipset! 🙂

Svara
Liz 21 april, 2007 - 10:36

Mumsmums!!..detta kan man nog smaska i sig på en helgdag..eller ja..mitt i veckan också för den delen;)

Svara
Lottani 21 april, 2007 - 10:27

Herregud vad gott det ser ut! Det måste absolut testas!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.