Fredag! At last!
Jag har tagit en lång skön promenad och ska nu lägga mig och läsa för en gångs skull!! I dag är en dag när jag tar hand om mig själv ♥
Funderar på middag till ikväll, jag har fått prova på lite nya smaker från Kronfågel via Spot and tell så det blir nog kyckling i kväll! Något med indisk smak! Vad äter ni??
Är inte helt överens med min dator, försöker säkerhetskopiera men utrymmet verkar slut – rackarns! Blir till att köpa ny extern hårddisk, det tas ju en hel del bilder och jag fotar alltid i RAW (råkopia) så varje bild väger bly!

Dagens: Skön tröja från Chill Norway (Jilli jumper), gillar trycket i koppar! Och så är den lite asymmetrisk, dvs längre bak.

(Sista dagen med 15% på Chill Norway och Uggs hos TinTin Style! Gäller ordinarie priser och kan inte kombineras. Kampanjkod: ASE15)
Titta in senare, för då utannonseras vinnaren av R Sportswear running kit! Det har varit galet många tävlande och alla är givetvis lika stora värdiga vinnare och det är alltid lika trist att bara välja EN!
Tills dess, ta hand om er!
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

23 kommentarer
Hej Åse !
Ikväll åt vi dina kotletter i Sambalsås, vi är i vecka 4
I din kokbok och vi älskar din mat plus att jag har
Gått ner 5 kilo och frun 3 kilo 🙂
/Johan
Stort grattis!!! Hoppas maten smakade!! =)
Fin tröja, verkar supermysig!
Hade mixat kycklingfile och bacon för att göra burgare och kollade in på din blogg för mer inspiration. Hittade din burgare som du hade currymayo till. Instämmer, den mayon kan man äta med sked. Både burgaren (som jag gjorde efter eget huvud) och mayon smakade fantastiskt.
Nöjd och glad och mätt 🙂
Kul det smakade!! =)))
Vi gjorde ”din” taccopaj för första gången. Och jag lovar, den är inte gjord för sista gången 🙂 Supergod, och tillsammans med ”gucca”……… Hmmmmmmm!
Kul! tack för återkoppling! =)
Här blev det pestobakad torsk med parmesan och lite frästa grönsaker, samt ett glas petit chablis. Detta efter ett skönt svettigt spinningpass. Bra start på helgen!
Tack för en otroligt bra blogg! Har bara följt den några veckor, men nu är den min kvällslektyr. Har ju många inlägg att gå igenom. 😉 Trevlig helg!
Välkommen hit som läsare!! =)) Skön lördag!!
Vad säger lchf om att äta lever? Slog mig just att jag inte sett någon någonsin skriva om lever som kost. Är det tabu, bortglömt eller bara ”omodernt”?
Det är nog bara det att många inte tycker om det! Jag tycker det är äckligt;) men det är absolut inget fel inom lchf!
Vi har ätit ”din” pizza. Å nu skall jag beställa löpar-kläder;). Vinner man inte, så….;) Härlig helg!!
Idag gör jag din broccoli och ädelostpaj för första gången. Spännande! Jag hittade in på din blogg för två veckor sedan och har sedan dess kört lchf. Väldigt gott och enkelt. Dessutom verkar det som att min mage och jag mår mycket bättre 🙂 Tack för en jätte bra blogg med goda och enkla recept! Nu hoppas jag att vinna din fina kokbok hos Johanna T 🙂 Ha en bra helg! Kram från Jessica
Härligt Jessica!! Stort lycka till hos Johanna!!! =))
Å här blir det mozzarellafyllda köttfärsbiffar serverade med vitkåls/avocadosallad. Sonen äter ris och någon sås till.
Trevlig helg önskar Annica
Något av det bästa jag vet… Småplock 🙂 fyllda ostkorgar, laxrullar, räksoppa, heta korvar…. & ett glas rött 🙂 ha en skön helg
Hej Åse!!
Här äter vi din underbart goda Currykyclinggratäng med mangochutney!! Det godaste jag lagat på länge och så perfekt när man äter lchf, har spridit denna på min blogg 🙂 Kika gärna in http://www.thesteelewoman.blogspot.se
Stor kram och tack för en jättefin och inspirerande blogg ♥
Vad kul att höra!! =) Stor kram tillbaka och skaplig spis! ♥
Härligt det låter! Här blir det ekologisk ryggbiff med en sallad på bla.avocado, fetaost,pesto, pinje och sen massa grönsaker! Kidsen får pommes till! Ha en skön helg:)
Men vad gott!!! MUMS!! Trevlig helg!
Hos oss ska vi fira fredagskvällen med Biff Rydberg, det recept som du lade ut tidigare i veckan. Jag tänker följa det till punkt och pricka, så som jag alltid gör med dina recept i boken. Det blir med rotfrukter, den kalla såsen och äggulan – mums. Ett gott rött vin till, för att avsluta veckan blir det också. Skulle kunna tänka mig en bit ost efter och då antagligen en bit Morbier. En underbart god fransk kittost, med härlig smak.
Ha en skön fredagskväll!
Åh vad härligt!! Hoppas du gillar!! =))) Trevlig helg!!
Fredag är oftast veckans härligaste dag.. Iaf om man är ledig under helgen.
Här blir det grillad ryggbiff med hemlagad bea och ugnsbakade rotsaker.
Trevlig helg 🙂