Fredag med Ost & Chark och goda Kikärtsfrallor

av Åse

God lördag ni alla!

Här är det full rulle hela helgen, blir lätt uppstressad när jag tänker på det som ska göras och behöver verkligen dra tillbaka mig själv och fokusera på att det är mina känslor som stressar, inte ATT det är mycket att göra. Nog en känsla av kontroll? Dvs när det är en hel del måsten att hinna med (har en del fotojobb och slåss lite mot ljuset) så skapar det ju en känsla av att inte ha kontroll.
Det är ju bara att göra en sak i taget och inte tänka fyra, fem steg åt gången. Här och Nu!
Så! Nu fokuserar jag på att jag nyss ätit min frukost och sitter och skriver till er ♥️

I dag gjorde jag bönfrallor (kikärtsfrallor) till frukost! Så enkla och så goda! Glutenfria och nötfria. Jag hade även i 1/2 dl rostade saltade solroskärnor i, GOTT! HÄR hittar ni receptet!

Julskinka med majonnäs och dijon på ena delen och leverpastej med smörgåsgurka på andra – YUMMIE!

I går var första fredagen hemma på hela november! SÅ skööööööönt! Jaghade ingen direkt idé på vad vi skulle äta men Daniel önskade sig ost & chark så det fick det bli! Och det var faktiskt precis det jag var sugen på!
Bresaola är min absoluta favorit när det kommer till chark så jag gjorde Bresaola Carpaccio (recept HÄR)
och så hade vi serrano, tryffelsalami, cocktailtomater, Oliver, fikonmarmelad, comté, St Agur, Brieux de Meux och comté!

Bästa ost och charkvinet är Monti Garbi Ripasso! Det har vi kört med i massor med år! Passar många olika sorters ostar.

Idol på TV! Blev helt förvånad att det fortfarande gick, haha! Har knappt kollat på TV på hela november!
Sedan såg vi sista avsnittet på ÄLSKA MIG. Sååååå bra ju! Har ni sett?

Nähä mina vänner! Nu ska jag ta mig an livet!
Vi ses senare! Kika in senare, har en finfin rabatt till er! 🌸

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Anne-Charlotte 2 december, 2019 - 11:22

Glömde hälsa
Många varma hälsningar
Lotta

Svara
Åse 2 december, 2019 - 11:34

<3

Svara
Anne-Charlotte 2 december, 2019 - 11:21

Hej hej, ingen kommentar precis,men väl en fråga,som jag tänkt lääänge på att ställa. Meen, bättre sent än aldrig. Ljusstaken på första bilden, där du håller glöggen, VAR har du köpt den?? Jag tycker den är SÅÅÅ fin!!

Svara
Åse 2 december, 2019 - 11:23

Oh nu blev det svårt, jag ser massor med ljusstakar på den bilden haha! Exakt vilken är det du tänker på? =)

Svara
ÅsaS 30 november, 2019 - 17:48

Ost och chark är aldrig fel! Då jag jobbar där jag gör, så är jag rätt bortskämd med just ost och chark. Händer väl nästan dagligen att jag kommer hem med ett eller två paket från disken.. Osten får jag ha för mig själv, men charken, den försvinner fortare än kvickt..
Har precis upptäckt Älska mig, och har bara tagit mig igenom de två första avsnitten. Ska fortsätta titta när TV:n väl är ledig, för här är det annars nästan bara fotboll på den.. *suck* Skulle även vilja se Innan vi dör, som alla pratar om.
Kvällens middag blir, för min del, vörtbröd med julskinka och senap. Har blivit beroende av julskinka redan nu, men lär vara rätt trött på den den 24:e dec..
Önskar dig en skön kväll! 💕 Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.