Fiskpaket med antingen vit fisk eller lax är så himla gott och så enkelt att göra både i ugn och på grillen. I princip kan man ju slänga ner vilka grönsaker och kryddor man vill ha!
I dag blev det torskrygg med sparris, romanticatomater, kålrot, rosmarin och saffranssmör! YUM!
Saffranssmör 3 portioner
5 msk smör
1 vitlöksklyfta
1 kuvert saffran
lite pressad citron
salt
Vispa ihop allt till smör.
Jag förvällde kålrotspyttet först i lättsaltat vatten, tills det nästan var mjukt.
Fisken gick i 225 grader i ca 15-20 minuter. KLART!


Innan servering, toppade jag med lite färska räkor. Mumma!
TIPSET V. 38
25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR
5 kommentarer
Hur gör du kålrotspytt ?eller är jag blind :p
Mvh matilda
Hej, Åse har inte sett dig på ett tag. Hoppas inget har hänt dig. Lena
Hej! Hur menar du?? Jag har uppdaterat varje dag?
Men så gott det ser ut. Detta lägger jag genast på samlingshögen av det som ska provas. 🙂
Ett bra recept för imorgon Fredag 🙂