Fiskpaket med saffranssmör och kålrotspytt

5 februari, 2015

Fiskpaket med antingen vit fisk eller lax är så himla gott och så enkelt att göra både i ugn och på grillen. I princip kan man ju slänga ner vilka grönsaker och kryddor man vill ha!
I dag blev det torskrygg med sparris, romanticatomater, kålrot, rosmarin och saffranssmör! YUM!
Saffranssmör 3 portioner
5 msk smör
1 vitlöksklyfta
1 kuvert saffran
lite pressad citron
salt


Vispa ihop allt till smör.
Jag förvällde kålrotspyttet först i lättsaltat vatten, tills det nästan var mjukt.
Fisken gick i 225 grader i ca 15-20 minuter. KLART!
012A6034

012A6041

Innan servering, toppade jag med lite färska räkor. Mumma!
 


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
NY KOLLEKTION UTE! HÄR
¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


5 kommentarer

Matilda 7 juni, 2015 - 17:13

Hur gör du kålrotspytt ?eller är jag blind :p
Mvh matilda

Svara
Lena 24 februari, 2015 - 12:59

Hej, Åse har inte sett dig på ett tag. Hoppas inget har hänt dig. Lena

Svara
Åse 24 februari, 2015 - 13:01

Hej! Hur menar du?? Jag har uppdaterat varje dag?

Svara
Jenjo 6 februari, 2015 - 11:25

Men så gott det ser ut. Detta lägger jag genast på samlingshögen av det som ska provas. 🙂

Svara
Niclas Wall 5 februari, 2015 - 19:57

Ett bra recept för imorgon Fredag 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.