Färgtema och på kycklingjakt!

av Åse

Huuuu, har sprungit omkring och huttrat här hemma hela dagen. Vår värmepanna har lagt av och den snälla rörmockaren har precis installerat en vattenberedare nu så vi åtminstone har varmvatten! Nya pannan installeras i slutet av veckan eller början på nästa så vi får hoppas att det inte blir kallare ute.
Jag lyckades fylla badkaret med ca 15 cm vatten (uppkokat) i förmiddags så jag kunde bada och tvätta håret 😉 Tänk vilken lyx att ha det varmt inomhus och varmvatten!! Detta var ju perfekt att komma hem till när man är krasslig 😉
Måste bara visa lite av Palmashoppingen. Jag är ju som ni vet tokig i glas och servis. Jag njuter mer av maten när jag äter och dricker ur vackra saker.
Jag har velat ha liknande vinglas som nedan jättelänge men inte hittat några (som inte var snordyra). Men på Zara Home hittade jag! De finns i deras webshop också! Var ju billigare i Palma men de är ju prisvärda ändå!
Maken tyckte de liknade något hans mormor skulle ha haft men det bryr jag inte mig om! Haha! Skulle vilja ha champagneglasen också!
Mina nya fina glas från Zara Home!
 
Hos Massimo Dutti hittade jag denna söta klänningen! Söt både till vardags och till fest och jag älskar knytningen där bak.
IMG_3285
IMG_3286
IMG_3289
Söt kofta med svarta gnistrande stenar i en corallrosa färg (svår att fånga på bild) och en söt blus med krage av silvriga småstenar. Kommer från MANGO.
Det fina armbandet från Guess fick jag som present av Victoria! Gullungen.
IMG_3291
IMG_3293
IMG_3294
Ser ni en röd tråd? ORANGE! Eller åtminstone i den färgskalan 😉 Har fått dille på orange och ville köpa denna klänningen men den fanns inte i min storlek tyvärr. Finns ju online, men som sagt det var billigare i Palma, får fundera!!
Åh vad det ska bli gott att äta hemlagat igen! Tror mina barn saknat min mat 😉 Min man kan mycket men matlagning är inte riktigt hans starka sida!
Ska fundera på mat till ikväll – Är kycklingsugen! kanske en caesarsallad, den tröttnar jag aldrig på!! Eller den senaste kycklingsalladen jag gjorde som Daniel gillade så. Chicken Alfredo är ju faktiskt inte fel heller. Haha nu blev jag hungrig!
KRAM på er!!! Hoppas ni har det bra?

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Mathildas mamma 1 maj, 2013 - 17:56

Kommer det en bild på dig i din nya kofta snart? Skulle vilja se hur den sitter för jag vill så gärna klicka hem en sådan. Tror dock att retur kan bli lite krångligt till Spanien om den inte passar.
Kram

Svara
Åse 1 maj, 2013 - 17:58

Victoria har en bild på sin insta där vi båda har den på!

Svara
Berith 30 april, 2013 - 14:34

Om du leter fina klänningar har jag en hel del i min webshop.
http://www.prettyhome.se
eller kika på min blogg
http://www.prettyhomeblog.se

Svara
Mathildas mamma 29 april, 2013 - 23:41

Vilken storlek tog du på koftan? Är den liten eller normal i storlek tycker du?
Den orange klänningen skulle du vara gudomligt snygg i tror jag med ditt mörka hår och glänsa på sommarfesterna tillsammans med lite bränna. Slå till den var kalas.
Kram
Stina

Svara
Åse 30 april, 2013 - 07:17

Jag fick köpa M så den är ganska liten i strl!
Jaaaaa visst hade den varit fin, klänningen! :)) massa kram!

Svara
Anita 29 april, 2013 - 23:15

Krya på dig! Snygga kläder du köpt! Nu har du väl snart fullt i din garderob. 😉 Ha en underbar tisdag och hoppas du får tillbaks vären då. Här har blåst så mycket idag, så nu önskar jag det blir vindstilla i morgon.

Svara
Åse 30 april, 2013 - 07:16

Haha ja Anita, det har jag 😉 i dag skiner solen här!! Kram!

Svara
Isa 29 april, 2013 - 21:48

Hej! Måste bara få fråga en sak… Äter dina barn också lchf? Tänkte dom får väl ”vanlig” mat i skolan? Och får dom äta godis nån gång? #Nyfiken#

Svara
Åse 29 april, 2013 - 22:03

Mina barn äter samma mat som jag dvs så lite processat som möjligt och så lite tillsatser som möjligt. De äter inte lågfetts mejeri eller onödigt sockrade livsmedel. Vetemjöl försöker jag hålla nere på. Godis äter de någon gång i veckan (helgen) om de vill.

Svara
Anja 29 april, 2013 - 20:52

Det är inte förrän man är utan sånt som man annars tar för givet som man uppskattar det. Gillar dina nya glas! krya på dig!

Svara
Louise 29 april, 2013 - 17:42

Koftan är verkligen ursnygg! Vilket märke är den?
Tack för en himla trevlig blogg. Varje dag med massor av tips.
Kram/Louise

Svara
Åse 29 april, 2013 - 17:54

Sorry, glömde skriva! MANGO =)
Kul du gillar!! Kram!

Svara
Lotte 29 april, 2013 - 16:25

Vilket fint armband du fick 🙂

Svara
Åse 29 april, 2013 - 17:56

Jaaaaa ♥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.