Falsk äppelpaj

av Åse
9 kommentarer

1 person á 3 pts

Denna fungerar lika bra som mellanmål som dessert
Skala och tärna valfritt antal syrliga äpplen, sockra dem antingen med hermesetas alt canderel strö eller riktigt strösocker men då måste du ”betala” för sockret.
Krydda dem rikligt med kanel och micra dem i micron tills de mjuknat och blivit lite kladdiga.

Lägg upp på fat och krossa två brago kex ovanpå. (2 kex = 1,5 pts)
Som mellanmål kan du servera äpplena med keso: 2/3 dl för 1,5 pts (4%) eller 1 dl mini keso för 1,5 pts
Som dessert kan du servera GB lättglass vanilj till: 1 dl för 1,5 pts
IMG_1611

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Syrrans magra dessert « Ett steg i taget 13 april, 2008 - 11:08

[…] 56kilo […]

Svara
Sophie 1 maj, 2007 - 14:45

Oh vad gott! Måste prova detta, kanske ikväll ;)! Nu ska jag fortsätta se vad du har för recept…..

Svara
Liz 21 april, 2007 - 10:37

Såg gott ut detta också..ska absolut testa det:)

Tack för recepten bönan:)

Svara
Maria i Göteborg 20 april, 2007 - 11:26

Mmmmm, smarrigt! Det måste jag prova!!! ;-P
Kram från Gbg

Svara
Cia 20 april, 2007 - 08:07

Mums säger jag!

Svara
Cissi 19 april, 2007 - 21:08

Oj, det måste jag testa. Älskar äppelpaj *mums*

Puss

Svara
Dessi 19 april, 2007 - 19:20

Åååh det där måste provas! ;-P

Svara
vickan 19 april, 2007 - 16:43

eller så kan man ha en klick kesella till, nu minns jag inte pointsen men en stoooor klick av lättvarianten med lite sötningsmedel och vaniljsocker i är jättegott till, och pointsfattigt!!

Svara
jenny 19 april, 2007 - 12:12

Det ser verkligen jättegott ut! Och mycket blir det ju också… Ska absolut prova imorgonkväll som lite gottis!! ;-P

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!