En sådan måndag..

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till Ellos & Parfym.se

God morgon middag!

Måndag, och idag måste bli en catching-up day! Har massor som jag måste komma i fas med och det är fortfarande korr på boken som ska göras och jag har några bilder som jag glömt att fotografera som ska fotas. Lägg till tre månaders kvitton och redovisning som ska in. Nåja! Jag klagar inte, men just nu så tryter energin och lusten till inspirerande inlägg här inne av olika anledningar.
Ibland känns det som att vad man än gör i den här sociala medievärlden så är det alltid någon som tycker att man gör fel. Vilket är helt ok, man kan inte vara alla till lags men det får sina effekt när blogglusten redan är skamfilad.

Jag startade måndagen lugnt i soffan  med laptop, kaffe och en fluffig vit hund bredvid  ❤️
Sov som en stock i natt men kudden sitter fortfarande kvar, fast jag applicerat världens bästa ögoncreme! Länkar nedan – den är såååååå bra!

Nytt ljus med ljusfat från Flowerteam! Ser att jag behöver köpa lampolja och fylla på mina oljelampor, de lär inte överleva kvällen 😉

Lämnat och hämtat Alfons på puts hos Hundfrisörerna, blev mest puts i ansiktet, klor och hygien, han är fortfarande lite för kortklippt tycker jag men som sagt han håller på att få sin vuxenpäls så pälsen är lite svår just nu.

I går var det en skön söndag, förutom det vanliga som man aldrig kommer ifrån (tvätt, disk, plock mm)  hehe
Juni plockade upp nya elsparken (vi köpte den HÄR) som barnen får dela på. Så olustigt när de ibland går hem från kompisar.

Jag och Juni var ute och körde en vända igår, en snabb liten rackare detta!

Kvällens blev Sushi, var så galet länge sedan jag åt det me det är ju fortfarande bland det godaste jag vet!

Och just det – ögoncremen! Den här använder både jag och Daniel, den är verkligen en mirakelcreme för trötta ögon!
HÄR köpte jag min!

Cricketen är framtagen, kycklingen är tinad så nu blir det en batch kycklingfiléer i den!
Saftiga kycklingfiléer att sedan skära upp och frysa in eller förvara i kylen till sallader etc blir SÅ bra i Pottan!
Fotar lite idag så ni ser hur jag gör!

KRAM

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Karin 19 oktober, 2022 - 01:08

Lägg inte ner din blogg den är toppen
Visst kan det bli svackor ibland.
Ta inte åt dig av kommentarer.

Svara
Åse 19 oktober, 2022 - 14:17

♥️

Svara
Cecilia 18 oktober, 2022 - 08:56

Åh, din blogg som är så himla härlig och inspirerande. Låt ingen trycka ner dig med negativitet.
Ha en fortsatt härlig vecka! Kraaaam! 🙂

Svara
Åse 18 oktober, 2022 - 12:31

Tack Cecilia ❣️
Känns bättre idag <3

Svara
Lotta 17 oktober, 2022 - 17:28

Så många lägger ner sina bloggar nu, jag uppskattar verkligen din och älskar framför allt dina underbara recept!

Svara
Åse 17 oktober, 2022 - 17:30

LOVAR att inga planer på att lägga ner finnes <3

Svara
Mamma M 17 oktober, 2022 - 16:50

Hoppas inte du funderar på att sluta blogga. Du har ju bästa bloggen. Tittar in till dig varje dag, inspireras och blir glad av dina inlägg

Svara
Åse 17 oktober, 2022 - 17:31

Hej fina, det behöver du inte oroa dig för – jag fortsätter så länge jag kan <3 KRAM

Svara
ÅsaS 17 oktober, 2022 - 16:26

Allt har sin tid, och inte alltid tiden (eller lusten , för all del) finns.
Prioriteringslista, och bocka av en sak i taget brukar vara min bästa hjälp och pepp.
Ledig måndag här, med planer på vad jag ville göra. Men, blev inte mycket av dessa då jag hittade roligare saker att ha för mig. Och så fick jag sällskap av krasslig son.. Så vi har hängt i varsitt hörn i soffan och plöjt serie – The watcher. Ett avsnitt kvar som vi tar vid annat tillfälle.
Önskar dig en fin vecka!
Kram 💕

Svara
Åse 17 oktober, 2022 - 17:32

❣️ Så är det.
Så mysigt med mor och son tid! Tycker du The Matcher var bra? Bra skådisar i den ju!
Detsamma, stor kram 🥰

Svara
ÅsaS 17 oktober, 2022 - 21:56

Ja, jag tycker serien är bra. Lite små-creepy med oväntade vändningar här och där. Gillar man att sitta på helspänn, men ändå själv försöka lösa fallet så är det definitivt en sevärd serie. Många bra skådisar, ja.

Svara
Annika 17 oktober, 2022 - 15:08

Jag tycker din blogg är perfekt som den är! Alltid kul och inspirerande att läsa.🥰 Men självklart förstår jag att inspirationen tryter emellanåt. Så är det ju för alla. Men för mig är det alltid ”feelgood” att läsa dina inlägg. 😍

Svara
Åse 17 oktober, 2022 - 17:33

Tack Annika för peppande rader 🥰

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.