Blommor, make-up och Pandora look-alike

av Åse

Det är något magiskt med snittblommor tycker jag. Höjer absolut må-bra känslan i kroppen!
Dessa kom syster med i måndags ♥
IMG_2659
 
IMG_2658
 
På eventet jag var på hos R Sportswear så mötte vi Palina som visade och berättade om sitt märke. Jag har faktiskt länge velat prova produkterna och nu fick vi alla en liten goodiebag så det ska bli spännande!
IMG_2668
Snygg serie tycker jag! Var en Mascara med också som inte är med på bild, för den låg i min sminkväska 😉
När jag kom hem i går hade jag ett litet paket från Clarks som kommit! I paketet fanns bla detta fiiiiina armband som är den snyggaste Pandora-kopian jag sett och känt! Tungt och bra kvalitet och med en kostnad betydligt trevligare än ett välfyllt pandora armband 🙂
Armbandet är av märket Decibell och finns i olika modeller! Jag vill ha dem alla!! =) Detta helt i silverfärg är fint! Jag älskar att matcha olika armband.
IMG_2642
 
 
IMG_2646
 
 
IMG_2650
Passar perfekt med mitt Pandora 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Annso 22 september, 2013 - 19:24

Hej!
Kan man sätta på pandora berlocker även på detta eller är det helt ”färdigt”?
Tack för en bra blogg!
Kram

Svara
Anna 20 september, 2013 - 16:33

tusen Tack för tipset på armbanden … kickade genast in där igår em efter du visat upp detta och klickade hem båda armbanden som fantastiskt nog ko idag !!!!!och de var sååå fina !!! Jätte glad …ska använda dem imorgon när vi har cykelfest i vårt lilla samhälle ….ha en skön helg !!Kram

Svara
Åse 20 september, 2013 - 20:25

Åh vad kul!!! Tänk vad man kan tipsa varandra =))) Ha det så roligt i morgon!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.