Bara ett livstecken

av Åse

Hej alla!

En del av er saknar uppdateringar här vad jag förstått 🙂 Roligt att ni saknar mina recept etc!
Jag kommer igen, promise! Om inte förr så  i oktober när det är dags att komma tillbaka till före-gravid-formen igen, då blir det stramare tyglar igen.

Ha en skön sommar så länge och gör jag någon god maträtt så hamnar den här såklart!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Anna A 10 september, 2008 - 19:45

Måste få tacka för denna sida som verkligen underlättar för en pointsräknande jänta från götet. Pointsuträkningsverktyget är GULD! Stort tack för att du underhåller denna sida även när du själv inte är aktiv.

Kram och hoppas allt går bra med magen
Anna A
(fröken plommon)

Svara
Malin 8 september, 2008 - 18:05

Hej
Superbra recept har du måste jag säga! Hoppas att du mår bra nu under dina sista graviditetsmånader 🙂 Ska bli kul när du kommer tillbaka och skriver oftare.

Svara
Pia B 29 augusti, 2008 - 12:10

Hejsan Åse.

Du som vet, hur mycket potatis resp pasta kan jag äta för ett visst pointvärde?

var det potatis 5 points och pasta 4 ? och var pastan fullkorn?

Kram Pia

Svara
Susanne 28 augusti, 2008 - 16:57

Så GODA dina mattips ser ut.
Lycka till!

Svara
sara 18 augusti, 2008 - 16:33

kikar in…bra sida!

Svara
frida 12 augusti, 2008 - 17:58

Hej.
Hamnade här av en slump och hoppas det är okej att jag läser din blogg. väldigt inspirerande då jag själv kämpar med vikten.
kram frida

Svara
Junitjej 12 augusti, 2008 - 12:40

Vilken snygg blogg!

Svara
Annetth 7 augusti, 2008 - 09:24

Hej alla
Grattis till en otrolig viktnedgång. Jag har precis börjat och behöver hur mycket inspiration som helst. Slutade röka för 7,5 år sedan och har gått upp cirka 10 kg. Dessa kilo sitter som berg och jag vet var min arkilleshäl är – nämligen choklad på längden och tvären.

Undrar lite om du kan ge lite råd och tips. Motionerade du mycket o i så fall med vad och hur mycket per dag. Jag själv är ingen trogen motionär – ligger hellre på soffan. Brukar faktiskt dock cykla ca 15 minuter på min träningscykel per dag….
Snälla du skicka ett mail till mig med lite råd och tips…
Ha de bra
Annetth

Svara
Helena 6 augusti, 2008 - 15:32

Alltså, aldrig får en människa sticka ut.
Jag tänker förstås på det du skrivit nedan om den trista kommentaren.
OM man nu retar sig på en person som VÅGAR lägga ut sin vikthistoria på nätet och INSPIRERA andra – varför ska man bemöda sig? USH, jag förstår att du blev ledsen.

KRAM!!!

Svara
Lotta 1 augusti, 2008 - 18:59

Ja, det är nog ingen annan som är intresserad av min kommentar så jag sätter den som privat meddelande. Jag älskar typsnitt, samlar på typsnitt jag tycker om, och undrar vilket typsnitt du använder i dina rubriker samt i huvudrubriken 56 kilo.se?
Ursäkta min konstiga fråga…. ;o) Tycker att du inspirerar andra och jag gillar recepten fast jag inte behöver gå ner i vikt.
mvh
Lotta

Svara
Martina 24 juli, 2008 - 12:38

Hej hjärtat. Vad trist att läsa här vad som hänt….. kan bara säga att jag önskar att jag hade lite av den karaktären du har och tycker det är skoj att följa dig för det ger mig inspiration att ta tag i mig själv. Bry dig inte om sånt det är så trist med avundsjuka människor för det kan inte vara nått annat…..
Kramar

Svara
Maria i Gbg 23 juli, 2008 - 06:32

Jag skrev häromdagen men det syns inte… hm! Hej hej iaf! 🙂

Kram från Gbg

Svara
Lotta A 22 juli, 2008 - 21:32

Okej ,det låter bra!
Recept och inspiration vad det gäller mat
kan man aldrig få mycker utav.

Svara
Margitha 16 juli, 2008 - 20:52

Låter bra det att du slänger in recept här om du gör något nytt…

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.