Allt är relativt!

av Åse

Har uppdaterat receptsidan lite.

Igår innan jag åkte hem till Knickan så roade jag mig med att prova lite kläder i garderoben. Detta med att jag faktiskt nästan är målviktig har inte riktigt gått in i huvudet än! Känns som om det är massor kvar till målvikt men det är det ju inte! Förra hösten viktminskade jag ju också för att bli av med kärlekskilona *S* Kommer ihåg att vi var hemma hos Knickan och hennes Bekim och jag hade på mig ett par svarta byxor. Bekim kommenterade att jag gått ner i vikt, byxorna satt bra fast jag kommer ihåg att jag fick hålla in magen lite *S*. Igår provade jag dem och se satt t.o.m lösare än då!
Tog fram mina favvisjeans som jag hade när jag träffade Daniel (efter det började mys-kilona komma) i strl 38 och de passade! Vill ju gå ner ca 2-3 kilon till innan jag börjar använda dem men ändå!
Men det är märkligt detta med viktminskning/viktökning, ibland hänger inte det mentala med..
När jag var målviktig och hade varit det i ett tag blev jag fortfarande förvånad när jag såg mig på kort och jag såg så smal ut! Jag hade liksom vant mig vid att vara tjock även om jag bara varit det i något år.
Och detta med vikten är ju så relativt. Jag har ett kort på mig i bikini från 1996, jag väger kanske strax under 60 på den bilden och jag ser jättebra ut! Inte alls tjock, men när jag vägde 54-55 kommer jag ihåg att jag såg den bilden och tänkte ”Oj vad rultig jag var där!” och det är klart, det är ju en skillnad på 5-6 kilon.
Ja man är allt en märklig prick!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.