Alla ❤️ Dag

av Åse
2 kommentarer

Hej fina läsare!
Jag ligger i sängen på Hotel Elite Savoy och slötittar på Nyhetsmorgon och saknar mina hjärtan hemma lite extra! Men ska strax sätta mig på tåget hem.
Jag och Vickan var på Mello med efterföljande efterfest igår och dessa fötter har dansat må ni tro! Så humla kul hade vi, bästa Vickan! Berättar mer i morgon!
Frukosten är i magen fast när väl maten låg på tallriken så var jag inte så sugen/hungrig. Skumt det där men jag upplever det ofta vid just hotellfrukostar! 
 
Nu är denna intensiva vecka till ända, pust! Trevligt trevligt men nu ska det bli skönt att hålla sig hemma 2 veckor till i allafall. 
  

 Duktiga Victoria! Hejade på henne och David!
Ha en fin dag älskade läsare! Titta in senare för jag har ett erbjudande till er! ❤️

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jenjo 15 februari, 2016 - 11:00

Alltså Bloglovin måste ha fått en ”knäpp” för det blir liksom ett nytt inlägg varje gång någon, eller du, skriver en kommentar på något inlägg… Nåja, det löser sig säkert. Man missar då inget som händer hos dig iaf. 😉
Hur som helst, ni hade säkert en fantastiskt kväll/natt med allt schlager! Så kul för er! 🙂
Ha det bäst fina du!
Kram 🙂

Svara
Åse 15 februari, 2016 - 11:05

Jag vet, och jag har absolut INGEN aning om varför. Jag har inte ändrat något. Har kontaktat Bloglovin så får vi se om de har något vettigt svar! Annars får jag dessvärre avaktivera RSS:en så länge så inga nya inlägg eller kommentarer kommer ut på Bloglovin.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!