ADVENTSKALENDRAR

av Åse
ARTIKELN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er!

Vi börjar väl prata om vädret som vanligt haha! Inser att jag brukar börja med det som en hederlig svensk 🤣
I går kväll började det blåsa något så IN I!
Fortfarande blåsigt OCH regnigt, men jag ska strax ta på mig och gå bort med Polly till Hundfrisörerna, hon ska klippas. Alfons klippte sig iförrgår men den här lilla loppan var rätt omedgörlig så vi gör nytt försök dag.

Har fått så ont i vänster sida ovanför höften, ja jag vet ju varför – suttit dåligt när jag jobbat för det har varit för kallt på mitt kontor där uppe (måste fixa elementet) så är ju stel så det blev en halvtimme på IR madrassen i morse – slarvat lite sista tiden med den! Det känns!
(Som ni kanske sett så ger min kod 56kilo den här veckan hela 27% på allt! tex Vibb & IR madrass!)
HÄR

Tänder lite ljus och har det lugnt och avslappnat 🥰

Jag ska lägga mig en stund i kvälligen.

Frukost numer är nästan alltid en skål med grekisk yoghurt och keso (1 dl av varje) med bär.
Hela 36 g protein blir det, en perfekt start!

Det här har jag också börjat med, Synbiotics!
Vad är då Synbiotics? Jo det är Probiotika OCH Prebiotika -Mjölksyrabakterier & fibrer för magen!
Jag köper min HÄR

Små portionsförpackningar som är enkla att ta med på resan.
Varför Synbiotics?

  1. Balanserar tarmfloran: Probiotika är goda bakterier som är fördelaktiga för matsmältningshälsan. De kan hjälpa till att balansera tarmfloran genom att öka antalet fördelaktiga bakterier och minska tillväxten av skadliga bakterier.
  2. Förbättrar näringsupptaget: Prebiotika är födoämnen som stimulerar tillväxten och aktiviteten av goda bakterier i tarmen. Genom att konsumera prebiotika kan du skapa en miljö som främjar en hälsosam mikrobiotisk balans och förbättrar näringsupptaget.
  3. Stärker immunförsvaret: En stor del av immunförsvaret är lokaliserat i tarmen, och en sund tarmflora kan bidra till att stärka immunförsvaret. Probiotika har visat sig ha immunmodulerande egenskaper och kan hjälpa till att förebygga infektioner och sjukdomar.
  4. Förbättrar matsmältningen: Probiotika kan bidra till att bryta ner mat och underlätta matsmältningen. De kan också hjälpa till att minska gasbildning och andra magproblem.
  5. Möjlig fördel för mental hälsa: Det finns också pågående forskning som föreslår en koppling mellan tarmhälsa och mental hälsa. En sund tarmflora kan påverka hjärnans funktion och eventuellt minska risken för vissa psykiska sjukdomar.

De HÄR köpte jag till tjejerna, de gillar dem!

Lite påfyllning inför decemberbak etc! HÄR

De HÄR proteinbarsen med högst 2 g sockerarter per bar är SÅ goda och bra att ha hemma OM suget efter något kickar in.
Vi tycker de är supergoda!

I går var Michelle och hämtade sin adventskalender som jag beställt till henne! (Samma till mig)


Tradition numer med en vinkalender =)
Den här kommer från Vinoteket HÄR 
Tjejerna får alltid en varje år och i år blev det den HÄR från MakeupMekka till Juni och Alice ville ha den HÄR till sist, många är ju slut så nästa år ska jag vara tidigare ute!

Sedan avslutningsvis kommer ett julklappstips! Den HÄR har jag blivit helt tokig i! Tjejerna älskar den också så vi delar på den 🩷
Dolce & Gabbana Pour Femme, sååååå himla god!

Förförisk, mjuk och lugnande neroli, sammanflätad med nyanser av hallon, ges ett lekfullt lyft med en nypa syrlig grön mandarin. Detta lämnar plats för ett hjärta av sinnlig sensualitet, en mjukt böljande doft av potenta blommor: sammetsmjuk jasmine som övergår i citrussötma från apelsinblomma.

Hörs sen! KRAM

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

1 kommentar

Jenny 23 november, 2023 - 17:39

Wow vilka tips👍🏼🥰 för mig blev det en kalender med bubbel 🍾 🍾🍾 varje dag, har fått den av min man just i år🥰 hade kunnat ta en med blandat bubbel, rött och vitt men jag är ändå så nöjd😘 jag ser på sidorna där man kan beställa att man måste vara ute i god tid för att kunna välja på utbudet 🤩 kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!