1 vecka till JUL!

av Åse

Nu ni, nu är det nedräkning =) Myspys! Jag är riktigt julladdad! haha
Julgranen står här så grön och fin nu och väntar bara på att barnen ska komma från skolan så de kan klä den. Jag hittade mycket fint att hänga i granen i går, glittriga, vackra saker som  barnen älskade. Älskar SIA pynt men Åhléns har också fina saker!


Hittade denna söta lådan på IEMS på Väla, perfekt att ha lite av julens godsaker i.


På Åhléns hittade jag snygga grå filtunderlägg som ska få pryda julbordet tillsammans med vita Mateus spetstallrikar.

Lite nytt smink köptes också, jag gillar Smashbox!
Jag är ingen storkonument på smink, till vardags blir det lite mascara och solpuder och läppglans om jag ska i väg, och till fest lite mer så klart.
I morgon ska förresten min väninna Sara (frisör och fransförlängare) sätta på singles fransar på mig inför julen! Kul! Är ett år sedan jag hade det senast men det blev riktigt bra! Får visa hur det blev sen!

Jag har ett recept på lågkolhydrat fudge på gång! Tror det kan bli riktigt bra! Lägger ut det i så fall idag eller i morgon 😉 Tills dess så vet ni att ni hittar lite LCHF/GI julbaksrecept HÄR va?
KRAM på er och stressa lugnt! =)
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Erika B 17 december, 2012 - 22:59

Vilken härlig burk, den ska jag spana efter. 🙂
Jag tänkte fråga om du har tips på efterrätt till många (9 personer). Vi får många julgäster och jag vill gärna bjuda på någon god efterrätt en av dagarna som passar både oss som äter lågkolhydratskost (7 pers) och de som inte gör det (2 pers). Inte lakrits eller saffran. Har du kanske något bra recept på pannacotta utan lakrits och saffran?

Svara
Åse 56kilo 18 december, 2012 - 10:32

Chokladmousse? Jag har en hel del pannacottarecept här, kolla sökfunktionen =) Lycka till!!

Svara
Erika B 18 december, 2012 - 19:46

Tack! Chokladmousse är ju toppen med lite bär och vispad grädde. Så gott och enkelt att göra! Trevlig kväll!

Svara
Jenjo 17 december, 2012 - 19:52

Aha! 🙂 Lite smink dök upp där! 🙂 🙂 Det uppskattas… 😉
Även allt annat du lägger upp givetvis! Spännande att se hur granen blir tex.
Kramar!

Svara
FruBengtsson 17 december, 2012 - 13:08

De där filtunderläggen i grått från Åhlens blev jag sugen på att köpa! Funderar som bäst över hur juldukningen ska se ut nämligen. Gillar egentligen inte alls att trängas med alla mäniskor i affärerna nu runt jul men inser att jag nog måste ta mig in en runda iallafall..:)
ha en skön måndag och lycka till med julgranen!
Min står redan klar och doftar underbart.
Kramen ♥

Svara
Åse 56kilo 17 december, 2012 - 13:55

Usch visst är det jobbigt att vara ute nu!? Gillar inte alls!!!
Tack! och visst är det mysigt när granen åkt upp!? Kram ♥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.