Insalata di broccoli och slut på lovet!

17 augusti, 2014

Hej raringar!
Nu känns det som att vi sakta börjar komma över chocken! Livet tog paus där.
Juni blev utskriven i går och är på gott humör! Leker med sina kusiner här hemma och verkar inte ha alltför ont, bara när någon råkar nudda armen.
Mitt lilla lilla lilla hjärta ❤️
Kusin Saga som var med henne vid olyckan längtade sååååå efter henne och kom förbi med presenter. Goa unge!

IMG_4676

IMG_4678

 
Nu har vi fått i oss frukost och det är lite söndagsstädning + att vi måste förberda för skolorna som börjar i morgon! Bitterljuvt känns det.
Skönt att kunna få jobba ostört igen men sorgligt att nu är sommarlovet och sommaren slut även om det kan vara många fina dagar kvar!
IMG_1547

Kesoplättar med skinka och ost är ny(gammal) stående frukost här. Tröttnar ALDRIG.
 
I går så var både jag och Daniel hembjudna till Anna (Hallén) på grillkväll men eftersom Juni varit med om det hon varit med om så åkte jag dit själv några timmar.

Vi skulle alla ha med oss tillbehör till grillköttet så jag gjorde guacamle och en halloumisallad + insalata di broccoli.
Vi åt det i Rom och vi blev alla helt galna i detta! SÅ GOTT!!
Detta är min tolkning av det:
IMG_4681

IMG_4684

Insalata di broccoli
Skriv ut

Insalata di broccoli

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Förberedelsetid: 2
  • Tillagningstid: 2
  • Totaltid: 5

Ingredienser

  • 2 st färsk broccoli (eller 500 gr fryst)
  • 0,5 dl olivolja
  • 2-3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 tsk salt
  • 2 msk färsk citronjuice och lite finrivet citronskal

Instruktioner

  1. Blanda olivolja, citronsaft och finhackad vitlök.
  2. Koka upp broccolin i små buketter snabbt (ca 2 minuter) och låt sedan rinna av.
  3. Lägg upp skål och blanda försiktigt med oljemixen.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4

I veckan är det träning som gäller i gen! Nu är det allvar igen, ska bli sååååååå kul och SKÖNT för min kropp och rygg att kicka igång! Min PT Thessan är inbokad på tisdag. JIPPIE!!!
Nya Reebook skorna som vi hade på plåtningen i Stockholm åker på!
Passar mitt nya fina linne från MXDC
IMG_4670

IMG_4685

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Petra 18 augusti, 2014 - 16:24

Hej Åse!
Försökte önska god bättring för ett par dar sen men tekniken trasslade. Så glad art Juni är hemma och ler så fint. Vilken gullig kusin!
När kommer dina böcker på tyska? Vi _behöver_ de här nere!
Kram och ha en bra vecka/
Petra

Svara
Åse 20 augusti, 2014 - 10:06

Åhhhhh jag vet inte ens om de ska översättas dessvärre, kul att du vill ha dem på tyska! =) Kram!

Svara
Charlotte 18 augusti, 2014 - 13:38

Oj, vad god den där broccolin såg ut- det ska jag absolut göra!
Kram!

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 18 augusti, 2014 - 11:51

Vilken fruktansvärd händelse! Skönt att höra att hon har fått komma hem och mår relativt bra!

Svara
Jenjo 18 augusti, 2014 - 08:13

Vad härligt att höra att Juni mår relativt bra. Vilken fantastiskt omtänksam kusin hon har. Måste ha varit fruktansvärt för henne oxå att vara med om detta, även om hon inte var den som blev biten. Men nu hoppas vi bara att alla får må bättre och bättre. 🙂
Här kändes det nästan som om sommaren är slut nu, eftersom det blev vantar på när jag cyklade till jobbet. Men fina dagar kan ju givetvis fortsätta komma. 🙂
Ha det bra och lycka till med din träning! KRAM

Svara
Christina Hernvall 17 augusti, 2014 - 18:52

Hej Åse! Vad skönt att din lilla Juni mår bättre och kommit hem. Är så glad för din bok jag köpt och så nöjd, har gått ner 2,5kg på en vecka och det är jag glad för. Nu är det bara att köra på med fastan och lchf. Tack! Kram

Svara
Åse 18 augusti, 2014 - 12:06

Härligt!! GRATTIS!!!

Svara
Anita 17 augusti, 2014 - 18:07

Broccolin kan jag varmt rekommendera, blir supergott, fräscht o ”crunchit”.
Tur det gick bra för din dotter, chocken kommer alltid ett steg efter. Brrrr! En av mina söner blev knivrånad förra söndagen. Klarade sig oskadd fysiskt, men blev helt klart påverkad psykiskt. Gäller att vara rädd om sig!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.