YeS!

av Åse

Visst är det märkligt..
Jag har människor i min närhet som inte fällt en enda kommentar om min viktminskning.. jag menar -16 kg syns!!
Om jag tex hade en väninna som gått ner 16 kg så visst sjutton hade jag kommenterat det! Inte för att jag förväntar mig att folk ständigt ska dunka mig i ryggen eller ropa hejja hejja hurra hurra hela tiden men det är lite smått märkligt? Speciellt när de vet att man viktväktar och aktivt försöker gå ner i vikt.
Nåja 🙂 Jag _har_ vänner och familj som ständigt uppmuntrar och stöttar mig! Puss på er!

Kunde inte motstå att väga mig i morse igen och den visade på ytterligare minus ;O
Träningen igår innan frukost gjorde nog susen :} :}

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Marie 4 augusti, 2004 - 10:24

Grattis till mera minus. Du får bli min privata coach, när det är min tur ;-). Att vänner inte ”ser” eller vill se beror nog mycket på avundsjuka. Att de inte själv har orken att vara lika duktig som dig.

kram, Marie

Svara
Maria 3 augusti, 2004 - 15:33

Har kollat och det är 12 motionspoints/vecka med den nya cd:n.

Läste idag på VV:s hemsida att de gjort om att man kommer få äta obegränsat med pasta för 4 points per måltid.

http://gcms.weightwatchers.com/WWI_Wrapper.aspx?SiteId=16&Page=1010262

Undrar just hur det kommer fungera och om det automatiskt kommer en uppdatering till skivan eller om det är ett helt ”nytt” program. Du har inte hört något sånt va?

Trist med folk som inte har vett nog att säga till när du gått ner så pass mycket för visst tusan syns det. HÅller med övriga, det måste grunda sig i avundsjuka.

Svara
Lisa 3 augusti, 2004 - 14:33

Jag tycker du är superduktig som gått ner 16 kg. Tänk om jag kunde skärpa mig och faktisk gå ner mina ynka 6 kg som jag vill. Känns som jag bara står och stampar. Ska bli så kul att få se dig 16 kg lättare. Skickar ett mail om nästa vecka då vi absolut ska träffas.

KRAMiSAR!!

Svara
Linda 3 augusti, 2004 - 10:39

Fy för trista människor som är AVUNDSJUKA! Ja för det är det det handlar om tror jag! Jag blir också besviken när folk jag inte träffat på ett år, inte säger ett knyst!! Fan – det syns ju! Det kan ingen undgå att se!

Svara
Sanna 2 augusti, 2004 - 12:42

Håller med Annapanna! Det är den vanliga svenska trista avundsjukan!!!!!! Typiskt tjejer skulle jag nog vilja säga! ”Du får inte vara finare än mig”. Visst vill man ha lite uppskattning och det är ju trots allt pepp och stöd från sina vänner som håller en flytande! Jag tycker iaf att du har blivit jättefin!! 😀 Du är min hjälte! 😉 *KRAM

Svar: Men TACK gumman! *fniss* Du är för go! Jo vi tjejer kan vara SÅ duktiga på att inte unna andra något! Fy bubblan! kramen!

Svara
Anna LB 2 augusti, 2004 - 12:13

Kul med minus! Jag kan inte tolka sådan tystnad från släkten på annat sätt än att avundsjuka finns med i spelet. Eller ? Kanske tror de att de inte ”skall” säga något??
16 kilo är inget annat än KANON!!!
I dag vaägde jag in mig på minus 1,2 🙂
yippieee!!!
*kramis*

Svar: Som TUR är så är det ingen i familjen, det om något hade gjort mig besviken.. de stöttar 🙂 Och de flesta vänner! 🙂 ÅH vad BRA med ett -1,2 kg!!!! GRATTIS Anna!!! Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.