Vikt & kroppsvammel

av

Det är lustigt det här med en viktminskning och den förvandling man gör både yttre och inre.
”Så konstigt att du krymper för varje gång jag ser dig” sa kussen häromda’n. Och det är det ju.
Man hänger inte riktigt med själv heller! Jag har ju 8-9 kg kvar till målvikt 56 så den kroppen jag har nu känner jag ju igen, den är inte sååå olik kroppen som 56 utan det är lite extra vaddering det är allt. Men när jag vägde mellan 70-80 så kände jag inte alls igen kroppen och att köpa nya snygga kläder var det inte tal om.
Jag tänker på mig själv som överviktig eftersom jag varit det sedan hösten 05, då gick jag upp 10 kg till ca 70, sen blev jag ju gravid och lade på mig ca 10 till.
Så när jag ser mig i spegeln och inser att jag ju faktiskt bara är lite smått ”vadderad” då är det en märklig känsla. jag känner ju mig mer som ”mig själv” men samtidigt är bilden och känslan av mig som ”tjuck” kvar.
I går var älskade vännen Cissi här och åt frukost med mig och hon hade med sig tre par byxor som hon vuxit ur då hon nu snart är nere på ”pre-gravid” vikt. Två par jeans och ett par snygga svarta stuprörsbyxor. Så nu har jag 4 par byxor! haha, de svarta finbyxorna i strl 40 jag köpte för drygt 1 månad sedan har jag fått kassera då de är för stora nu – trevligt problem fast trist för garderoben.
Just ja, om ni tycker att pointsantalen börjar bli lite mindre i checklistan så är det för att Juni får annan mat nu också så jag får bolla lite och se vad jag ska ligga på.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Cissi 16 april, 2007 - 09:54

Du är supersnygg gumman! Ja visst är det trevliga bekymmer… I dag stod jag och skulle ta på mig en snygg kjol nu när det är så skönt väder, bääää har ingen som passar. Så vill du ha lite kjolar finns det de också 🙂
Pussen!!

Svara
ulrica 16 april, 2007 - 08:40

Ja, det är en skum inställning man har egentligen.. men det är nog så att man har svårt att vara positiv och hävda sig själv!! Men se.. du börjar tänka annorlunda.. nästa gång du står vid spegeln så säg till dig själv att ”fan, vad jag är ursnygg”.. för det är du ju 🙂
Jag längtar till den dagen då JAG ser att jag gått ner i omfång.. andra ser och påpekar, men jag själv märker det inte än!.. men det kommer väl..
KRAAM

Svara
ann 15 april, 2007 - 19:41

ascooooolt namn på sajten!!! själv så skulle det typ bli 174 eller 58 😉
kram//

Svara
Maria i Göteborg 15 april, 2007 - 18:10

Jag har äntligen kommit igång på riktigt!!! Det tog några veckor innan jag vågade ropa hej för det har varit några misslyckade försök sen i höstas men nu har det gått 4 veckor och jag har tappat drygt 4 kg trots att påsken var katastrofal. Det som gjorde att jag verkligen förstod att jag var på väg var just att jag inte gav upp efter påskfadäsen utan bara tog nya tag på Annandagen. Du är min stora inspirationskälla och jag är inne här hela tiden för att peppa mig själv. Dina bilder från nuvarande och tidigare viktresor är ju kanon för motivationen.
Creddas den som creddas bör. Go Åse, Go Åse, Go Åse… *dansar och sjunger*

Svara
Angelica E 14 april, 2007 - 16:14

Raring, du kan aldrig bli en i mängden! Men kul med något nytt och jag håller faktiskt lite med dig om att allt heter något med VIKT__ numera. Tror ibland att det är din sida, som Aftonbladet hänvisar till innan det blingar till innanför pannbenet. Det skulle dock inte förvåna mig om de gör det… Du är så bra på detta, Åse. Allt från viktminskning, inspiration, familjeliv och självklart hemsidor och lay-out!!
Lämnat stl 40 på byxorna redan, också. Själv kommer jag nog alltid att vara stl 40, då jag har den benstommen. Stora höfter och bred över axlarna. I och för sig, så var jag nere i 38 mellan mina graviditeter, så ok… jag kanske kan jobba med lite jag också rå…
Fortsatt trevlig helg på dig och de dina. Smarrig skagenröra där till potatisen. Såg mycket gott och fräscht ut på bilden.
KRAM, KRAAAAM!!!

Svara
jenny 14 april, 2007 - 15:43

du är helt otroligt duktig!! varje gång (tro mig jag har gjort många försök) jag ska börja räkna points så har det motsatt effekt…äter som besatt! det är galet svårt att hitta det sätt som passar för att gå ner i vikt. äta mindre motionera mer är ju klassiskt men shit så trist! 😉 jag behöver ett helt koncept att följa, dock inte vv verkar det som… fortsätt som du gör och gläd dig åt de förstora kläderna! =)
kram jenny

Svara
Cia 14 april, 2007 - 09:43

Jag blir så impad av dig! Hur tufft är det inte att fixa ett 56kilo.se domän! 🙂
Jag har faktiskt själv börjat VV nu för första gången så jag kikar in här rätt så ofta för att få ideèr och smarriga recept! *kram*

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.