Valborg – Recepten till Valborg och 1:a maj

av Åse

Hej hej!

Jag samlade ihop lite bra bjudrätter för buffén eller till grillen i en egen kategori!
Ni hittar den nedan eller som vanligt i Recept index!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Isabel 28 augusti, 2023 - 21:33

Dessa ser ju supersmarriga ut, men hur blir de om man vill göra en lchf-variant? Vad tror du passar bäst att byta ut kakmjöl till och bör man i så fall justera receptet något i övrigt? Tacksam för tips! 🙂

Svara
Åse 29 augusti, 2023 - 07:03

Hej! Vilket recept refererar du till? Din kommentar verkar ha hamnat lite fel 🙂

Svara
ÅsaS 29 april, 2019 - 23:11

Nåt speciellt Valborgsfirande blir det inte för min del i år. Jag jobbar stängning och är nöjd och glad om jag kommer hem till lagad mat.. Annars reder jag mig själv och plockar ihop en ostbricka och njuter av att få vara ledig dagen efter. Annat firande var det när ungarna var små. Då var det brasa, lotter, chokladhjul och grillad korv.
Nytt till sminkväskan är ju alltid trevligt. Pennan blev jag nyfiken på, och det var det tydligen fler som blev, då den är slutsåld just nu. Kommer väl in snart igen och då ska jag nog passa på att knipa en sån och lite nytt till det slitna håret.
Nä, hopp i säng så jag hinner få några timmars sömn innan den fullspäckade morgondagen startar.
Ha det gott! Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.