Valborg – Recepten till Valborg och 1:a maj

28 april, 2019

Hej hej!

Jag samlade ihop lite bra bjudrätter för buffén eller till grillen i en egen kategori!
Ni hittar den nedan eller som vanligt i Recept index!

1 kommentar

ÅsaS 29 april, 2019 - 23:11

Nåt speciellt Valborgsfirande blir det inte för min del i år. Jag jobbar stängning och är nöjd och glad om jag kommer hem till lagad mat.. Annars reder jag mig själv och plockar ihop en ostbricka och njuter av att få vara ledig dagen efter. Annat firande var det när ungarna var små. Då var det brasa, lotter, chokladhjul och grillad korv.
Nytt till sminkväskan är ju alltid trevligt. Pennan blev jag nyfiken på, och det var det tydligen fler som blev, då den är slutsåld just nu. Kommer väl in snart igen och då ska jag nog passa på att knipa en sån och lite nytt till det slitna håret.
Nä, hopp i säng så jag hinner få några timmars sömn innan den fullspäckade morgondagen startar.
Ha det gott! Kram 💕

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.