Vad står på menyn idag?

30 oktober, 2009

Det är ju fredag!!

Här får det bli ngt lätt, gärna en god skaldjurssallad etc, blev ju lite tårtkalas i går och även en kebab slank ner! Nöjd ändå måste jag säga, jag gick inte balurkas på kakor etc, utan valde ut det jag absolut ville ha vilket blev två mindre vetebullar och en liiiiiten bit after eight kladdis och en halv choklad/banantårta. Med tanke på att jag bara fått i mig frukost så var man ändå lite hungrig, så det blev en kebab.
Känner inget sug idag och känner mig inte svullen så det vara bara att gå på banan idag igen!

Så, vad blir det för fredagsmys för er idag?

33 kommentarer
0

33 kommentarer

Penna 2 november, 2009 - 16:26

vad alla är präktiga och duktiga som lagar mat på fredgar! Jag unnar mig lyxen att inte laga på fredagar. barnen brukar få färdigköpta pannkakor med äkta vispgrädde. jag och min man brukar äta färdiggjord falafelsallad. Sedan slinker det ner lite smågodis! är det fler här som är slöa som mig på fredagar?

Svara
Åse 2 november, 2009 - 16:35

Vad man anser som lyx är ju så olika 😉 Jag älskar ju att laga mat därför blir det lyx, tycker man inte att det är så hemskt kul alltid att laga mat så är ju hämtmat lyx 🙂

Svara
Elliekaramelli 1 november, 2009 - 23:39

Hej tjejen,

Vill tacka dig ännu en gång för ditt low carb mintkladdkaka recept hi hi Jag serverade den på vår halloweenfest i lördags och den är verkligen såååå god och lite mer vuxen i smaken av minten.

Till förätt var det kavring med räkröra och den gör jag av räkor, röd lök, dill och matlagningsyoghurt. Den röran är supergod och går att ha till det mesta.

Kramilikram

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.