Ut med det gamla, in med det nya!

av Åse
4 kommentarer
Innehåller annonslänkar till Ellos

HAPPY APRIL! Säger jag i sann Åse-pepp anda 😅 Och startskottet på påsken har gått!
Jag känner dessvärre ingen påskkänsla alls! Har inte ett enda påskpynt framme så idag tänkte jag ge mig ut och köpa lite påskblommor och lite påskris åtminstone 😅
Nu är jag egentligen inte mycket för påsk, det har aldrig varit en viktig högtid men så klart mysigt med lediga dagar med familjen!
Alla dagar är bokade med familj & vänner förutom Påskafton som är helt blank så jag kikade precis på vädret, 7 grader och SOL så jag hoppas det kan bli lite trädgårdsstädning men självklart så blir det en påskbuffé här hemma med lite smått och gott och lite grillat!

Jag har varit uppe med tuppen idag, både diskmaskininstallation och städ idag så det var att komma upp i tid och förbereda för det.

Mars månad avslutades med den här godingen! Finns inget jag älskar mer än sushi! (Nej sashimi är faktiskt inte lika gott…;)

Hemmamyskläder (byxor HÄR, cardigan HÄR) och vanliga vardagsfrullen! Blir inte mer spännande än så här en skärtorsdagsmorgon hos oss 🙂

Har ni några påsktraditioner?
Här blir det påskäggjakt för barnen i trädgården på påskafton, de blir aldrig för stora för det =)

Och sedan vill jag gärna ha Matjessilltårta ägg, sill, potatis, gubbröra på fröknäcke, lax och gärna lamm!

NJut av dagen! KRAM

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Nina 6 april, 2021 - 10:36

Hej Åse, hvor køber du de små tuber med Kalles Kaviar? Mvh Nina

Svara
Åse 6 april, 2021 - 10:36

Hej Nina, på Snabbgross =)

Svara
Anne-Mette von Segebaden 2 april, 2021 - 21:17

Hoppas du får en fin Påsk ändå♥️
Älskar alla dina recept🙏🏼

Svara
ÅsaS 1 april, 2021 - 18:13

Påsken är numera ingen större tradition hos oss. Vi brukade samlas hos mamma för att äta ”traditionella” påskmaten. Hos oss är det bara jag som äter sill, så jag har köpt mig en liten burk Drömsill och vår delis egna Stenbysill. Får se om det blir några påskägg till ungdomarna eller om de nöjer sig utan i år.
Just i år jobbar jag hela påsken, och på påskafton åker vi till graven och tänder ljus för mamma. Då är det ett år sedan hon lämnade oss. 😢 Så i år tror jag påsken kommer att kännas extra tung..
Kram och Glad Påsk 🐥🐣💕

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!