ToppHälsa och Räkor i Röd Curry

av Åse

Hej vänner!
Pust, bråda dagar här med student i morgon! Men nu börjar allt falla på plats, skönt! =) Vädret har man ju tittat på men det verkar vara uppehåll och i dag har vi sol och 18 grader så det ser lovande ut! Vi ska smälla upp tältet ikväll för säkerhets skull!
I tisdags åkte jag till Stockholm för att fotograferas till ToppHälsa (kommer ut i augusti) och träffade bland annat de likasinnade Cecilia och Annika – så kul!
Men jisses, det var nog sista gången jag tågade upp till Sthlm T/R samma dag.. blir ju över 10 timmar på tåget.
DSC03540
Igår var jag och handlade inför studenten halva dan så det blev inte middag förrän vid 21.30 i går och jag gjorde min smarriga Thai Wok fast hade räkor istället! Det blev så in i bombens gott!! Grönsaker var röd paprika, salladslök, champinjoner, minimajs, broccoli och bambuskott. Till det blomkålsris! (strimlad blomkål som fått ett uppkok i saltat vatten)
Jätteräkorna var såååå goda och nya för mig! ASC märkta och jag tinade dem bara liten stund, fräste dem i olja och vitlök och lade sedan i den heta såsen. Skönt att det nu kommit räkor som är odlade på ett bra sätt och som inte fördärvar vår miljö!
012A6320
012A6321
012A6259
012A6263
Nä hörrni, nu ska jag ta min kaffekopp och sätta mig i solen igen! Passar på!!
SOL på er! ☀️
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Clean Eating by Annika 10 juni, 2016 - 07:30

Det var så kul att få träffa dig Åse och hoppas som sagt att fler tillfälle ges 😉 håller dock helt med dig om tåget även om det ”bara” handlade om ca 7 timmar för min del. Men skönt att man i alla fall kom hem lite tidigare än planerat. Hoppas ni får en härlig helg med studentfirande och allt!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.