ToppHälsa och Räkor i Röd Curry

9 juni, 2016

Hej vänner!
Pust, bråda dagar här med student i morgon! Men nu börjar allt falla på plats, skönt! =) Vädret har man ju tittat på men det verkar vara uppehåll och i dag har vi sol och 18 grader så det ser lovande ut! Vi ska smälla upp tältet ikväll för säkerhets skull!
I tisdags åkte jag till Stockholm för att fotograferas till ToppHälsa (kommer ut i augusti) och träffade bland annat de likasinnade Cecilia och Annika – så kul!
Men jisses, det var nog sista gången jag tågade upp till Sthlm T/R samma dag.. blir ju över 10 timmar på tåget.

DSC03540

Igår var jag och handlade inför studenten halva dan så det blev inte middag förrän vid 21.30 i går och jag gjorde min smarriga Thai Wok fast hade räkor istället! Det blev så in i bombens gott!! Grönsaker var röd paprika, salladslök, champinjoner, minimajs, broccoli och bambuskott. Till det blomkålsris! (strimlad blomkål som fått ett uppkok i saltat vatten)
Jätteräkorna var såååå goda och nya för mig! ASC märkta och jag tinade dem bara liten stund, fräste dem i olja och vitlök och lade sedan i den heta såsen. Skönt att det nu kommit räkor som är odlade på ett bra sätt och som inte fördärvar vår miljö!

012A6320

012A6321

012A6259

012A6263

Nä hörrni, nu ska jag ta min kaffekopp och sätta mig i solen igen! Passar på!!

SOL på er! ☀️
 


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Clean Eating by Annika 10 juni, 2016 - 07:30

Det var så kul att få träffa dig Åse och hoppas som sagt att fler tillfälle ges 😉 håller dock helt med dig om tåget även om det ”bara” handlade om ca 7 timmar för min del. Men skönt att man i alla fall kom hem lite tidigare än planerat. Hoppas ni får en härlig helg med studentfirande och allt!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.