Tillbaka till rutinerna med MatHem! (rabattkod)

15 januari, 2018
Betalt samarbete med MatHem

Hej hej på er!
Jag kommer i håg första boken jag gjorde. Jag tror jag gick omkring på Maxi i 3 timmar och bunkrade mat för de 80 recepten som jag lagade under 1,5 vecka.
No more!
Inför denna bokfotograferingen liksom mina två senaste böcker med Anna (LCHF 2.0 böckerna) så satte jag mig och klickade hem allt hos min samarbetspartner MatHem istället! Som ni vet så tipsar jag er ofta om dem, jag beställer mat hos dem både privat och till företaget. Jag gillar deras stora utbud, jag gillar att planera inköpen och få allt hemlevererat! Att åka i väg och storhandla funkar inte hos oss så detta passar oss jättebra!


Nu är ju alla tillbaka till rutinerna igen och då krävs struktur och fyllda kylskåp / frysar hos oss.
Denna veckan såg jag att MatHem har 10-kronorsvecka i butiken! Mängder med varor är nedsatta!

Jag hämtar dessutom ofta vardagsinspiration i deras receptregister när jag beställer hem mat. jag kan ju sällan följa ett recept doc haha! De har massor av vardagsrecept – Ajvargratinerad torsk t.ex! eller Fläskfilé Africana! Åh så länge sedan jag gjorde den!
Nu får ni 100 kr rabatt på köp över 800kr med min kod.
Koden är: 56KILO – gäller nya och gamla kunder. (giltig 1 vecka från dags datum)
PS! Nu kan man även passa på och ta postpaket i retur, så smart när man näthandlat och vill returnera paketen. Ni kan läsa mer här 

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

8 kommentarer

Camillapa 15 januari, 2018 - 19:28

Hmm, borde kanske prova på det där med mathem! 😉
Jag hoppas att det blir bilder på v.a.r.j.e recept!?😝
Apropå böcker, ska såklart införskaffa din nya bok, är så spänd! 👍 Men när det gäller dina andra böcker är det stor skillnad på dessa tre och din nya? Räcker det om man har din första och sista? Eller ger de två mellersta annan eller extra info, som inte finns i dessa två?😳🤔
Kram

Svara
Åse 15 januari, 2018 - 19:45

Haha japps det är bilder till varje recept 😉 Den enda bok som säljs av mina egna är Ät & Njut – sedan har jag två med Anna.
Alla kopletterar varandra tycker jag! Sista boken kommer vara en heltäckande inspirationsbok när det gäller att lyckas med lågkolhydratkost, den kommer ta över efter ”Viktminskning med LCHF” som inte säljs längre. Kraaam

Svara
Camillapa 15 januari, 2018 - 20:47

Oj, klumpiga mig. Nu var jag inte helt tydlig! 🙈 Eftersom jag tänker köpa din nya bok, behövs dina tre första viktminskning, lev gott med lchf och periodisk fasta och ät och njut? De andra två har jag!😊

Svara
Åse 15 januari, 2018 - 20:48

Nej du klarar dig med nya 😅 de första två säljs ändå inte längre så du får inte tag i dem 🙂

Svara
Camillapa 15 januari, 2018 - 23:20

Tack Åse! Då väntar jag på nya boken!❤

Svara
PRETTY HOME BLOG - Inrednings- och livsstilsblogg 15 januari, 2018 - 18:06

Låter som om det finns många smarta lösningar med Mathem.se det kanske jag skall prova! Tack för tipsen och ha en fin kväll. 🙂
//Berith

Svara
ÅsaS 15 januari, 2018 - 17:54

Yrkesskadad som jag är, vill jag gärna välja mina egna grönsaker, frukter och köttbitar. Hur tycker du kvaliteten är på dessa produkter, när du själv inte får ”klämma och känna” på dem? Avocados är ju lite speciella – ibland vill man ha de hårda och låta mogna hemma, ibland vill man ha de ätmogna, t ex..
Kanske att jag vågar mig på att beställa mat på nätet, trots allt..
Kram ÅsaS

Svara
Åse 15 januari, 2018 - 19:51

Haha klart jag tycker de är bra annars hade jag ju inte handlat där =) Enda gången jag blivit missnöjd är med ngn ekologisk grönsak för några leveranser sedan som blev dålig fort. Köttet tycker jag är bra! Ekologiskt, naturbetes- allt går att hitta där. Kramis

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.