Tankar om förändringens tid: Hösten!

av Åse

Innehåller annonslänkar till Ellos

Hej mina fina läsare!

Nu är det endast en vecka kvar till skolorna börjar och därmed är det fullt igång här med jobb, skolor, aktiviteter etc.
Det har varit en ljuvlig sommar, den bästa på mååååånga år.
Det är ju så, under vila växer man och jag känner mig verkligen redo för hösten och att ta mig an den.
Har mål att nå, vanor som ska brytas, nya som ska nötas in.

Du kanske känner igen dig? När vi är sommarlata och har tid att reflektera över våra liv, våra vanor så kommer motivationen och vi är sååååå laddade för att förändra våra vanor! Det kan vara allt från att börja träna, viktminska, bli mer en mer närvarande förälder, partner, vän.

Mitt bästa tips här är att omfamna den motivationen! Den är bränslet och kickar igång dig.
Men skynda långsamt.
Rom byggdes inte på en dag och jag vet hur lätt det är att gå all in! Man vill göra allt rätt. Sluta med allt socker, bara välja ekologiskt, räkna kolhydrater eller kalorier/points, träna tre gånger i veckan och helst fem.
Sänk kraven något. Du behöver inte sluta med allt, du behöver inte träna varje dag.
Ett tips jag fick från Leila Söderholm för några år sedan är ”Veckans Beting”
Sätt dig ner varje söndag och skriv upp vad du vill fokusera på i veckan.

Vecka 1 är det kanske att du ska promenera XX gg
Vecka 2 är det kanske att du ska byta ut mackorna på morgonen mot något annat
Vecka 3 ska du införa någon annan bra vana som du vill fortsätta med.

Med andra ord: Gör inte allting på en och samma gång! För en hållbar förändring så är det bättre att nya vanor nöts in sakta men säkert, men med det sagt så FÖRÄNDRA, använd MOTIVATIONEN du har och bestäm dig för att Veckans beting är just ett beting! Se motivationen som en pengasäck, använd den smart och slösa inte upp den med en gång!

Nåja hösten innebär ju också HÖSTKLÄDER!
Jag längtar efter att få använda mina höstkläder faktiskt.

Nytt på fötterna kommer jag ha!
Är såååå nöjd över mina nya Snakeboots! Dee är både snygga och sköna.

Snygga till både kjol, klänning och byxor! Lyfter många stilar tycker jag.
Ni hittar dem HÄR

Dessa bootsen är varmfoodrade och det känns som man går på moln! En riktigt härlig höstsko
Ni hittar den HÄR

Det BÄSTA är att Ellos har hela 30% på dyraste varan från sina egna kollektioner nu! (Skomärket Agnes Cecilia är deras eget)

Nytt från Lily & Rose!

Dessa heter Miss Kate HÄR

Matchande ring Ella Pearl, finns i både guld och silver. HÄR

Gotta love pearls!! 🥳

Nä nu vänner ska jag ner och slänga ihop lite glass! Receptet kommer så klart 💗

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Linda 13 augusti, 2019 - 10:53

Hello! såååå snygg kattcardigan, är den också från Ellos??

Svara
Åse 13 augusti, 2019 - 10:59

Näääää från HM och flera år gammal tyvärr!

Svara
Johanna 12 augusti, 2019 - 23:33

Nu är jag en sån där som jag försöker dra mig för att vara (fråga vart har du köpt…) men: linnet! Jag vill ha! Nu! Nu! Vart hittar jag?

Svara
Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG 12 augusti, 2019 - 23:05

Väldigt snygga boots!
Ha en fin kväll!
//Berith

Svara
ÅsaS 12 augusti, 2019 - 21:40

Hos oss blir det nystart till hösten (IGEN). Men denna gång hoppas jag att mannen orkar hålla ut och fortsätta. Tyvärr är det han som dragit mig tillbaka tidigare.. Känns inte roligt att laga ”rätt och riktigt” bara till mig själv när övriga familjen skriker efter pasta och ”vanlig” mat, så även jag har då trillat tillbaka till tidigare vanor.
Kram 💕

Svara
Åse 13 augusti, 2019 - 06:45

Det förstår jag verkligen Åsa! Men så beundransvärt att du keep going och inte ger upp! 💕

Svara
Annika 12 augusti, 2019 - 21:16

Vad är det för snygga byxor du har? Mvh Annika

Svara
Åse 12 augusti, 2019 - 21:19

Från House of Lola!

Svara
Monica 12 augusti, 2019 - 18:29

Hej Åse! Javisst är det så som du skriver! Så klokt och tänkvärt som behöver höras många ggr-en sak åt gången kan hålla i förlängningen!
Vad gäller kläder, så tuff hela mixen är som du visar! Högklackade boots jättefräcka men tyvärr klarar jag inte längre högklackat eller spetsigt! Däremot undrar jag vad ditt linne och långblusen kommer ifrån? Gillar långblusen starkt! Vad kul med katter, som jag älskar!
Ha en fin kväll!🥰Kram Monica

Svara
Anita 12 augusti, 2019 - 17:25

Roligt att du varit nöjd med sommaren.För mig har det varit det sämsta året på länge.
Bara jobbat och jobbat inte hittat på någonting alls.Så man får hoppas att hösten blir bättre och fin.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.