TACK!

21 maj, 2007

Tusen tack för era peppkramar! Det känns heeeelt fantastiskt! Dels känns det så underbart att känna sig fin igen, att inte vara fången i en kropp som inte känns som min längre och en stor vinst är också att jag inte längre har bantartänket utan att jag idag gör smarta val ÄVEN när jag har lösare tyglar som i helgen.
En del av mina problem har ju varit att jag inte kunnat hantera situationer utanför vardagen.
Jag hade ju sparat i veckan inför helgen i Stockholm och även om jag givetvis inte kunnat hålla koll på pointsen till 100% så har jag uppskattat och det har fungerat, men jag har ju ändå ätit och druckit det jag velat ha fast gjort smarta val. Och det känns skönt att vågen står på samma efter helgen och att jag inte har dåligt samvete som jag skulle ha haft om jag ätit för mycket men jag känner att jag verkligen unnat mig gott fast inom ramarna!
Svärmor tyckte jag åt hela tiden och kunde inte förstå hur jag kunnat gå ner i vikt, men så är det ju – man äter sig smal! Och är det något jag varit noga med denna gången så är det att äta minst 6 gånger per dag med högst 3 timmars intervall.

Idag är det exakt 1 månad kvar till Kreta och det känns inte såååå avlägset att jag kanske hinner hamna på 56 innan jag åker, eller åtminstone 56,9 😉
Jag har uppdaterat måtten idag också och nu är det totalt 75 cm jag minskat (bara räknat ett lår, inte två)

23 kommentarer
0

23 kommentarer

LiS 24 maj, 2007 - 10:11

Ett STORT jäkla grattis till dig!!!
-2,3 kg på 5 dagar?? Hujedamej!! Skitbra!

Vilken sma pingla du kommer vara på semestern 😉

P & K

Svara
Malin B 22 maj, 2007 - 20:15

Ja, kan bara instämma med föregående inlägg – du är såååå duktig, en rikktig inspirationskälla!!!

Svara
Anna 22 maj, 2007 - 11:07

Du är så jädra grym! Blir alltid peppad av dig! Keep on keeping on. Klart du fixar detta innan resan, annars så är du ändå ruskigt nära och det är inte fy skam.

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.