Spansk tortilla med oliver och parmesan

av Åse

Hej hej!

Spansk omelett – perfekta tillbehöret, du kan lägga i dina favoritgrönsaker också. Passar till frukost, lunch eller varför inte som tapas!

I detta receptet har jag inte i potatis som det egentligen brukar vara.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Spansk tortilla med oliver och parmesan


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

4 ekologiska ägg 4 msk vatten eller grädde 1 gul lök
salt, peppar
16 svarta oliver
2 dl riven parmesan 1 krm nymalen svartpeppar 1/2 tsk salt
persilja


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Vispa ihop ägg, mjölk/grädde och salt och peppar. Fördela oliver, parmesan, ftunt skivad lök och riven parmesan i portionsformar. Häll äggsmeten över och sätt in mitt i ugnen. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut och strö lite klippt persilja ovanpå.

Notering

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.