Spansk tortilla med oliver och parmesan

7 oktober, 2018

Hej hej!

Spansk omelett – perfekta tillbehöret, du kan lägga i dina favoritgrönsaker också. Passar till frukost, lunch eller varför inte som tapas!

I detta receptet har jag inte i potatis som det egentligen brukar vara.

Skriv ut

Spansk tortilla med oliver och parmesan

  • Författare: Åse

Scale

Ingredienser

4 ekologiska ägg 4 msk vatten eller grädde 1 gul lök
salt, peppar
16 svarta oliver
2 dl riven parmesan 1 krm nymalen svartpeppar 1/2 tsk salt
persilja


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa ihop ägg, mjölk/grädde och salt och peppar. Fördela oliver, parmesan, ftunt skivad lök och riven parmesan i portionsformar. Häll äggsmeten över och sätt in mitt i ugnen. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut och strö lite klippt persilja ovanpå.


Notering

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.