”Spaghetti” och köttfärssås.

20 januari, 2011

I dag börjar jag känna mig som människa igen, beror säkert på att nu är glykogendepåerna tömda. Jag tror inte ni förstår hur sockerbakis jag blir! Är jag ute och rumlar en kväll så är jag sliten dagen efter men har jag sockerknarkat så är jag ”bakis” i tre dagar!! Jag blir så galet trött och tung i både hjärna och kropp och vill bara dra ett täcke över huvudet.
Jag åt socker både i fredags, lördags och i söndags nämligen och det är rena giftet för mig.. Och som alla andra sockerknarkare vet så har man svårt att bara hålla det till 1 dag. Det är MÅNADER sedan jag åt så här mkt socker (och det var egentligen inte så mkt men betydligt mer än jag brukar få i mig).
Nu blir det inte mer socker för mig på bra länge kan jag säga!

I går kväll gjorde jag Spaghetti och köttfärssås men jag och maken och mina två äldsta åt gräddkokt vitkål i stället för spaghetti, ett hett tips till er!
Strimla vitkål med osthyvel och stek i smör på svag värme en liten stund, häll sedan över 2 dl grädde, salta och peppra och jag hade även i vitlök. Låt sedan koka in under ca 15 min.
Det ser inte mkt ut på bilden men det är riktigt gott!

Nu är det dags för lunch här, blir en smarrig omelette med brie! Sedan en promenad med lillan som är lite förkyld.
KRAMAR!

20 kommentarer
0

20 kommentarer

Dagens vikt är som att läsa gårdagens.. « pennan2 10 februari, 2011 - 11:51

[…] måste citera Åse (www.56kilo.se) http://56kilo.se/2011/01/20/spaghetti-och-kottfarssas/, för det är precis så här jag är: ”Är jag ute och rumlar en kväll så är jag sliten […]

Svara
Ullis 25 januari, 2011 - 22:04

Lät gott med vitkålen. Detta måste testas.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.