Söndagslunk och TIVOLI

19 augusti, 2018

Hej raringar!

Så underbara ni är! Så många härliga kommentarer ni lämnar efter er varje dag! ❤️ Tack för det!
Vi sov länge idag, kan bero på att vi kom hem såååå sent i natt pga tågstrul i Malmö när vi skulle hem OCH när vi kom hem så upptäckte jag att katten var instängd på mitt kontor och antagligen varit där ända sedan morgonen! Stackaren hade försökt komma ut så han har rivit upp halva heltäckningsmattan vid dörren OCH poopat på mitt överkast.. men är ju inte hans fel så klart, utan mitt som varit slarvig och inte sett att han legat där inne när jag stängde dörren 🙁 Så det var ju till att tvätta och greja mitt i natten! Vickan fick ett långt sms 2.26 i natt från bitter väninna 😂 (Jadå, jag visste hon var vaken)

Men! Vi hade en så himla heldag i Köpenhamn och sedan god mat hos svärmor med grekisk hämtmat!

Obligatorisk röd korv på båten! Och älskar dansk senap framför allt! MUMS


Uppradade 😉

Ooooops som det kan gå! Spelade en gång igår och lyckades dra hem denna hehe


Min Micheloppa och hennes sambo Jeff 💖

Haha alltså min min! Någon mer än jag som sitter och blundar håååårt när de åker karuseller?

Haha! Nicholas ser själaglad ut!

Sorry inte de bästa matbilderna men belysningen hos svärmor är inte den bästa haha

Mums!

Jag kan inte bestämma mig vad jag är mests sugen på ikväll – Pizza med extra allt  ikväll eller laxrullar med wasabi och soja??
Äh kanske tar båda! Haha!

Vad äter ni??


Nu ska jag slänga mig i sängen och Netflixa Riverdale lite!

KRAM till er!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Anna-Karin 19 augusti, 2018 - 16:50

Åh, dina pizzor… 😋 Här blir det pulled pork med inlagd rödlök, guacamole (godaste tillbehöret) och sallad! Blir bra eftersom vi är riktigt slitna efter kul 40-års kalas hela natten och lång körning hem ☺️ Ha en fantastisk vecka!

Svara
Åse 19 augusti, 2018 - 17:29

Åh det låter ju sååååååå gott! Längesen jag åt Pulled pork nu!

Låter som ni haft det kul i alla fall, då är det mer ok att vara sliten 😁

Svara
ÅsaS 19 augusti, 2018 - 15:41

Åh vilken mysig gårdag för er! Och vilket fint porslin svärmor har! 😍
Själv är jag hos mamma i stugan och har det bara bra! Plockar äpplen och rabarber (som om jag inte har det hemma i min egen trädgård, liksom..) 😂 Men här finns mitt favoritäpple – Åkerö.
Rensar lite i trädgården och tänkte även rensa lite i gömmorna här. Det har blivit som en avstjälpningsplats för både mig, brorsan och mamma. Det som inte ”duger” i stan duger här. Men alltså – VARFÖR? Ingen som kommer att använda sakerna, så jag plockar hem det och lämnar det till återbruk/återvinning.
Och så blir jag bjuden på middag här – kåldolmar med egenodlad potatis och hemkokt lingonsylt. Finns det nåt godare?
Nä, nu ska jag upp på vinden och rensa! Kram och njut söndagen!
ÅsaS

Svara
Eva Larsson 19 augusti, 2018 - 15:00

Ja det var ju en bra vinst till dig! 😉 Här blev det lax igår och pizza idag.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.