Söndagsblubb

av Åse

Detta går som en dans kan jag lättat säga! Jag känner verkligen stor skillnad i kroppen.
I går kväll åt vi kokt potatis, nötfärsbiffar med kantarellsås, 1 glas vin till det och sedan favorit i repris, dvs samma som kvällen innan lättglass med plommonkompott.
Jag har överskridit lite på lör och sön (ca 4-5 pts per dag) men det rör mig inte i ryggen, det kunde varit 40 istället! Idag ska vi dock lägga många points på maffig söndagsfrulle och sedan blir det en god grönsakssoppa á 2 pts, sen får det vara nog!

Trevlig söndag på er alla!! Och tack för middagsinspirationerna i förra inlägget! Lät sååå gott, hoppas det var det också? 🙂

I morgon börjar jag uppa checklistan igen, nu när jag känner att jag är back on track igen.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Åse 14 augusti, 2007 - 08:33

Lycka till Petra!! Ja även få kilon kan vara besvärliga!! KRAM!

[quote comment=”14391″]halloj tjejen!!!

Fantastiskt duktig du varit och är som fixat sommaren… Nu ansluter jag mig till nya sunda vanor och skall minska 3,7 kg kanske inte så mycket men dom e ”dom svåra”… Kommer hämta många läckar recept härifrån.. Härligt att du finns och delar med dig…

Hälsningar västkustsbönan[/quote]

Svara
Petra 13 augusti, 2007 - 13:42

halloj tjejen!!!

Fantastiskt duktig du varit och är som fixat sommaren… Nu ansluter jag mig till nya sunda vanor och skall minska 3,7 kg kanske inte så mycket men dom e ”dom svåra”… Kommer hämta många läckar recept härifrån.. Härligt att du finns och delar med dig…

Hälsningar västkustsbönan

Svara
malin 13 augusti, 2007 - 09:25

hej tjejen! du är bara såååå duktig!! superfantastisk inspirationskälla! Tack för det.
kramis

Svara
Carina i Tyskland 13 augusti, 2007 - 09:04

Jag har sagt det tidigare, men det tål att upprepas:
Åse du är fantastiskt och jag beundrar din otroliga disciplin!
Heja!
Kramar
Carina

Svara
Åse 13 augusti, 2007 - 07:30

Det är ju det som är svårt, det tillsammans med avsaknad av motivation och slappare diciplin, kroppen verkligen skriker efter snabba kolhydrater och socker och det är en avgiftning, bokstavligen. Lycka till nu Malin!!

[quote comment=”14378″]Ja, det är verkligen skönt när man kommit på rätt köl igen. Hatar den där hemska känslan när man lägger sej och känner sej som en knubbsäl – blä!
Men det är vekligen jättesvårt at komma igen när man ”fuskat” för kroppen kräver nästan att man fortsätter på samma vis. Sedan är det ju valet man gör varje morron – det är ju så lätt att tänka att jag börjar imorron i stället….
Nu är det nya tag här också som gäller, ställde mej på vågen imorse och den visar på hemska 3,2 kg PLUS!!!!

Du är superduktig!!! Heja heja!!!

**kramisar i massor**[/quote]

Svara
Åse 13 augusti, 2007 - 07:28

Jessica-gumman, det klarar du! Sätt ner benet och ryt till i spegeln och säg Nu får det vara nog! 🙂

[quote comment=”14379″]Ja jag tvekade aldrig på att du inte skulle ta dej ur sockerbehovet :-d nu är det bara jag sjäälv kvar cry.gif o det är ingen hit blush.gif

kram[/quote]

Svara
Åse 13 augusti, 2007 - 07:27

Lycka till gumman! Hoppas både du och malin fick små plus, eller helst minus juuue! man vet aldrig!! Ses sen.

[quote comment=”14381″]Bra att du skriver om känslan, det sa bli skönt att komma in i det där lite sundare livet igen och att läsa dina inlägg gör mig extra peppad. Under vår lååånga semester ihop är det lätt att använda just semester som ursäkt men nu kan jag längta tillbaka till vardagen o rutinerna igen, både med maten men också med barnen etc. Duktig du är som har brutit!
Jag ska till vv i morgon för lite nystart. Vill komma bort från att äta godsaker varje dag och få in ett annat sätt att leva i skallen och i vardagsrutinerna, nu e man så sugen när klockan e typ 20.30… Vi ses i morgon, kram![/quote]

Svara
Åse 13 augusti, 2007 - 07:26

Du är så clever darling, du är ju inte kompis med mig för intete hihi 🙂
[quote comment=”14384″]JA semester är ett syndigt ord att nyttja då det kommer till kostvanor. Det blir oftast ett och annat onyttigt som åker in i munnen och gärna i allt för stora mängder. Nu har jag kommit tillbaka på jobb igen och fallit in i rutin *skönt*

Man måste få tumma lite när man har ledigt. Vad är en semester utan att få unna sig det man vill, så länge man kan komma tillbaka i rutin efteråt.

Puss & kram[/quote]

Svara
Cissi 12 augusti, 2007 - 22:33

JA semester är ett syndigt ord att nyttja då det kommer till kostvanor. Det blir oftast ett och annat onyttigt som åker in i munnen och gärna i allt för stora mängder. Nu har jag kommit tillbaka på jobb igen och fallit in i rutin *skönt*

Man måste få tumma lite när man har ledigt. Vad är en semester utan att få unna sig det man vill, så länge man kan komma tillbaka i rutin efteråt.

Puss & kram

Svara
a-k 12 augusti, 2007 - 22:06

Nu har jag också bestämt att moffandets tid är över. Imorgon är dag ett och jag ser fram emot din uppade checklista…:) wish me luck

Svara
Lisa 12 augusti, 2007 - 20:50

Bra att du skriver om känslan, det sa bli skönt att komma in i det där lite sundare livet igen och att läsa dina inlägg gör mig extra peppad. Under vår lååånga semester ihop är det lätt att använda just semester som ursäkt men nu kan jag längta tillbaka till vardagen o rutinerna igen, både med maten men också med barnen etc. Duktig du är som har brutit!
Jag ska till vv i morgon för lite nystart. Vill komma bort från att äta godsaker varje dag och få in ett annat sätt att leva i skallen och i vardagsrutinerna, nu e man så sugen när klockan e typ 20.30… Vi ses i morgon, kram!

Svara
jessica 12 augusti, 2007 - 16:34

Ja jag tvekade aldrig på att du inte skulle ta dej ur sockerbehovet :-d nu är det bara jag sjäälv kvar cry.gif o det är ingen hit blush.gif

kram

Svara
Malin B 12 augusti, 2007 - 12:51

Ja, det är verkligen skönt när man kommit på rätt köl igen. Hatar den där hemska känslan när man lägger sej och känner sej som en knubbsäl – blä!
Men det är vekligen jättesvårt at komma igen när man ”fuskat” för kroppen kräver nästan att man fortsätter på samma vis. Sedan är det ju valet man gör varje morron – det är ju så lätt att tänka att jag börjar imorron i stället….
Nu är det nya tag här också som gäller, ställde mej på vågen imorse och den visar på hemska 3,2 kg PLUS!!!!

Du är superduktig!!! Heja heja!!!

**kramisar i massor**

Svara
Maria i Göteborg 12 augusti, 2007 - 11:59

Du är grym! Både på att styra upp ditt eget ätande och att inspirera oss andra. Guld värt…

Kram från Gbg

Svara
Åse 12 augusti, 2007 - 11:16

Ja man det är ju just det!! En sak är att någon gång emellanåt ha en dag då man slukar det mesta, men när man dag efter dag efter dag bara äter massa trams då mår man verkligen peckalanger! Tycker du är DUKTIG i allafall, du stoppar i tid. Ses i morrn gumman och det ser jag massvis fram emot!!

[quote comment=”14373″]..Tänkte i går när jag gått och lagt mig vilken skillnad man känner i kroppen efter en ond och en god dag, har till och med behövt ta samarin vissa kvällar, nä varför gör man så mot sín kropp, gott för stunden, jo visst, men…[/quote]

Svara
Malin J 12 augusti, 2007 - 11:05

Så skönt att du kommit i gång igen, i morgon är det jag som går till VV, gulp, vad skall vågen säga….Måste ta tag i detta vin och godis frosseri. Tänkte i går när jag gått och lagt mig vilken skillnad man känner i kroppen efter en ond och en god dag, har till och med behövt ta samarin vissa kvällar, nä varför gör man så mot sín kropp, gott för stunden, jo visst, men nu är det ändring och det skall kännas gott för hela livet i stället. Kram, får se om jag vågar rapportera min synd när vi ses i morgon.

Svara
Åse 12 augusti, 2007 - 10:20

Ja det är guld värt! Det är ju så otroligt många som läser här och alla har ju något att ge! Roligt om 56kilo blir ett gemensamt utbyte! :)) KRAM å trevlig söndag!

[quote comment=”14368″]Heja heja :).. jag säger som Kicki jag.. bra att inspiratörerna samlar inspiration så jag också kommer igång ordentligt!!

KRAM[/quote]

Svara
Åse 12 augusti, 2007 - 10:18

tack hjärtat! och detsamma! Fast det är heeelt ok om det regnar idag för jag ska bara vara inne och pula här hemma 🙂

[quote comment=”14367″]Tur att du får inspiration tillbaka, för du inspirerar ju oss! Skön och regnfri söndag till dig! Kram[/quote]

Svara
ulrica 12 augusti, 2007 - 09:16

Heja heja :).. jag säger som Kicki jag.. bra att inspiratörerna samlar inspiration så jag också kommer igång ordentligt!!

KRAM

Svara
Kicki 12 augusti, 2007 - 09:04

Tur att du får inspiration tillbaka, för du inspirerar ju oss! Skön och regnfri söndag till dig! Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.