Sommar, sommar, sooooommar!

av Åse

Heeeeej!
Nu har förskoleklassbarnet och 2:a klickaren slutat skolan och i morgon slutar förskolebarnet och twinsen 9:an! PUST!! =) Sen tar vi sommarlov!!! Ja jag jobbar ju hela sommaren och har tre stora men roliga projekt framför mig som kommer ta mycket tid speciellt med sommarlovsbarn men det går!! Daniel är ju också egenföretagare och kan vara flexibel ibland.
Vi har ingen sommarsemester inbokad, men siktar på att åka till våra vänner familjen Peccis i deras nya hemstad Malaga, Spanien!
Nya FIRA klänningen som jag fyndade här i stan åkte på för första gången.
IMG_4408
IMG_4413-Redigera
IMG_4393
Juni i månaden Juni 🙂
IMG_4394
Jag gillar Noels omatchande strumpor, oooops 😉
 
IMG_4388
Min fina 9 åring!
I kväll ska vi ut och äta, vi här i familjen – MYS!! Vi hade velat ha bord på Barfota men fullbokat så det blir Pitchers i stan! MUMS!!
Och i dag kom en av klänningarna som jag beställt, fick hem en i M (de skulle vara små i strl) för ett tag sedan men skickade tillbaka och beställde en S och den satt perfekt så det lutar åt att jag har på mig den på dagen, vid middagen och sedan drar på cocktailklänningen från Zalando senare =))
Tack för tips som ni gav till festen! En del av dem finns redan på agendan 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Elisabeth Lisa Boman 11 juni, 2013 - 19:50

Underbara kort ! Jag saknar att inte ha småbarn längre, missar ju allt det härlig vid skolavslutningen….
Var har du fyndat klänningen? Så himla fin ! Jag ska ju till H-borg snart 🙂

Svara
Åse 11 juni, 2013 - 23:15

Den fyndade jag på Cirkus! Var nersatt från nästan 1300 til 499:-

Svara
Elisabeth Lisa Boman 11 juni, 2013 - 23:18

Tack! Hoppas det finns någon kvar till mig 😉

Svara
malin 11 juni, 2013 - 19:00

Hej.
Jag läser din blogg regelbundet och tycker att du har väldigt mycket trevliga recept. Vill bara säga att jag tycker att du ser jättefin, snygg och fräch ut med din ”nya” byst. Det passar dig mycket bättre.
Hälsningar 32 årig småbarnsmamma från sthlm

Svara
Åse 11 juni, 2013 - 21:06

Tack snälla! 🙂 kram på dig!

Svara
Jennie 11 juni, 2013 - 14:21

Vad fin du är! Det strålar om dig. Ett tips till festen: låt alla på ett kreativt sätt komma med förslag till dig vad du ska uppnå innan du fyller 50! Skriv en lite rolig text á la ”när jag var 15 gjorde jag min första ”saker att göra innan jag fyller 40”, men givetvis slarvade jag bort den. Därför får ni bestämma vad jag ska ha gjort innan jag fyller 50! Uppföljning på 50-årsfesten utlovas!

Svara
Åse 11 juni, 2013 - 23:16

Tack snälla! Vilken kul idé!! =)

Svara
theresia 11 juni, 2013 - 13:42

Vilka fina barn du har! Ja du är ju oxå supefin 😉

Svara
Åse 11 juni, 2013 - 23:16

TACK! Visst är de fina! =)

Svara
Anna i Skåne 11 juni, 2013 - 12:50

Min 10-åriga dotter har nästan alltid udda strumpor. Det har blivit en grej liksom. Överhuvudtaget gillar hon att klä sig ”omatchat” bara för att liksom. Jag får blunda i bland, men vem är jag att tycka 😉
Jag tycker att hon är modig och hon har flera gånger fått höra att hon klär sig snyggt. Tror klasskompisarna tycker hon är cool som vågar.

Svara
Åse 11 juni, 2013 - 12:52

Underbart! Alla mina tre yngsta är väldigt bestämda när det gäller kläder!! Den yngsta (5 i september) har jag slutat att välja kläder åt, hon får välja kläder själv och hon kan se ut som Pippi långstrump ibland när hon ska till förskolan men som du säger, hon tycker hon är fin 😉

Svara
Martina 11 juni, 2013 - 12:21

Oj, låter kämpigt med massa sommarlovsbarn och ingen semester men det klarar du säkert galant 😉 Själv jobbar jag 4 veckor till sedan blir det lång härlig semester!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.