Smarrig men enkel fiskgratäng

14 april, 2011

I går slängde jag ihop detta, snabbt och lätt med lite favoritingredienser och det åts med god aptit av oss alla!

För viktväktaren: 8 PP

6 torskfiléer á 150 g
3 dl mellangrädde
Knorr fiskkrydda
2 tomater
1 gul lök
100 g riven parmesan

Lägg de tinade filéerna i en form, krydda ordentligt med fiskkryddan. Skiva löken och klyfta tomaterna och lägg ovanpå, krydda lite till. Häll 3 dl grädde över och riven parmesan.
Grädda i 25 min i 225g.

Klart!

Annonslänkar via APPRL

Åse tipsar!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

8 kommentarer

Lena 15 september, 2011 - 08:26

Mmmm, detta var underbart gott!!!

Svara
Emma H 14 april, 2011 - 23:41

Älskar Knorr fiskkrydda:)

Svara
Sara 14 april, 2011 - 20:53

Ser jätte gott ut! Tyvärr får jag ont i magen av vit fisk, men kan kanske ha lax istället 🙂
Kram

Svara
Ida 14 april, 2011 - 20:51

Klart ja röstar 🙂

Svara
Jen 14 april, 2011 - 19:03

Hej vännen!! Klart jag ska rösta järnet på dig:)! Kramar

Svara
jenny 14 april, 2011 - 18:24

Precis ett sådant recept som jag är ute efter! Fisk, få ingredienser och som smakar mums! 🙂 Tackar!!

Svara
jennyh 14 april, 2011 - 18:09

Den fiskgratängen blir ett måste att prova.

Svara
maja 14 april, 2011 - 18:00

Jamen det där lät ju mums i vanlig ordning=)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.