Slut på veckan :)

av Åse

Det är så sjukt lätt att viktväkta!!!

I går hade vi söta syster yster med make och en gemensam kompis till oss över på kvällsmys inför Mello.
Jag och syrran gjorde två plåtar av min pizza, med lite olika tillbehör. Syrran hade gjort pizzasallad som var minst lika god som pizzeria pizzasallad och vi drack gott rödvin till och till efterätt åt vi glass med päron och after eight. Man skulle kunna tro att en sådan kväll skulle gå på zillioner points, det kändes nästa så för man fick så mycket gott och mycket mat för pointsen men nopp – det rymdes. Jag överskred med ca 5 pts som jag tänkte dra ifrån idag.

Vi får se hur vägningen imorgon går, jag har sagt det förr men jag tror verkligen inte minuset imorgon blir så stort – det känns nästan i kroppen. Men det är verkligen OK, jag VET ju att jag inte kan ligga på 1 kg varenda vecka (även om man vill!)
Hur som helt så har det varit ytterligare en bra vecka 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Angelica E 26 februari, 2007 - 11:53

Duktiga Åse! Du är för härlig! En livsnjutare, som ändå lyckas med det där som så många vill. Gå ner i vikt. Du är ett föredöme, tjejen! Lycka till med vågen idag.
Bamsekram!!

Tack sötaste Angelica!!
Svara
Tanja 26 februari, 2007 - 08:02

Vad skönt att det går så bra för er! Pizza lät gott, det åt vi igår också men det var ingen viktväktarvariant vill jag lova. Jag jämnar ut med en 0-pointssoppa till lunch idag och hoppas på det bästa.
En fråga bara, har för mig att du sa att du hade spiral innan ni tillverkade Juni 😉
Jag satte in en efter tvillingarna och upplever att det går sååå mycket trögare att gå ner i vikt. Jag äter bra och jämnt över dagen men går ändå bara ner ca 0,0-0,2 i veckan vilket känns lite deprimerande. Har du någon erfarenhet av att det kan bli ”trögare” att gå ner med spiral??
Lycka till med vägningen idag! Kram

Jajje, jag hade hormonspiral. Nej inte var det trögare, dock samlade jag vätska lite då och då precis i början! KRAM!!
Svara
lena 25 februari, 2007 - 23:29

mums! låter riktigt smarrigt! ;-P

Svara
Åsa N 25 februari, 2007 - 23:07

Håller tummarna imorgon!

Svara
Maria i Göteborg 25 februari, 2007 - 22:26

Det är inte ofta man dregglar över någons dietmeny men det där lät sååå mumsigt. Snart börjar din vikt på en 6:a…kanske redan i morgon. Jag håller tummen! 🙂
Kram från Gbg

Svara
angelica 25 februari, 2007 - 21:53

Herre gud så duktiga ni är hi hi
men förstår att det blir ju klart lite lättare om man är 2 som kämpar tillsammans.
En annan va ute och festa igår så vågar inte tänka på antalet points den kvällen innehöll hi hi. Er kväll lät verkligen super med pizza och vin mums mums imorgon när jag ”repat” mig ler så tar ”vanliga” livet vid igen med ordentlig mat och träning…..har bara öööst i mig skit idag.
Hoppas allt bra med lilla Juni (ja resten av familjen med såklart)

Kramis

Svara
Sara 25 februari, 2007 - 21:05

Det är just det där jag också gillar med VV, att man faktiskt kan välja själv hur man vill lägga upp det dag för dag. *älska* Sen finns det alltid bra alternativ, som fortfarande är himla goda fast liiite nyttigare!!

Svara
Lotta 25 februari, 2007 - 20:25

Så duktig du är gumman! Låter så mumsigt alltihopa! ;-P

Kram!

Svara
Dessi 25 februari, 2007 - 19:59

Du har så sund inställning Åse! 🙂 Det är därför du lyckas så bra. Du är en riktig kämpe!

Kramar på sig! :-*

Svara
Elin 25 februari, 2007 - 19:57

🙂 Härligt att höra att det går så enkelt och bra!
För mig är det precis tvärtom tyvärr. Men jag ger inte riktigt upp än.
Blir ju så inspirerad av dig!

Svara
Minna 25 februari, 2007 - 18:20

Förlåt, nu spammar jag dig, men får jag ge ut dina recept till kompisar?

Jajjemen 😉
Svara
Minna 25 februari, 2007 - 18:09

… Och har du någon matsedel du följer eller planerar du inte så långt, kanske?

Nej jag planerar en dag i taget 🙂
Svara
Minna 25 februari, 2007 - 18:08

Du är så himla duktig! Har varit och skrivit in mig på VV idag. Det känns roligt och spännande, men ganska så jobbigt nu i början med pointsräknandet. Vad bra att jag kan ta recept av dig, det behövs verkligen! 🙂

Hur gör du ungefär med pointsen… 3 till frukost, 5 lunch, 6 middag, 1 p/mellanmål?

Åh vad roligt Minna! Lycka till!! Nej jag försöker fördela pointsen jämt, men har inga exakta angivelser. Ofta blir frukosten ca 5.
Svara
Jessica 25 februari, 2007 - 16:27

Jag måste verkligen testa din pizza. Men det blir liksom inte av..men dina bilder dreglar jag lika mycket över varje gång. *älska* Skönt det inte var en sådan nu ..för då hade jag dött 😉 .Det går som på räls för dig så det lär vara över kilot som vanligt 😉

//jessica

Svara
Carina i Tyskland 25 februari, 2007 - 15:10

Håller med dig om att det verkligen är lätt. Igår åt vi också jättesmarrigt. Tomat och mozarella till förrätt och sedan fläskfilé, klyftpotatis och broccoli och chokladpudding till efterrätt. Ett gott glas vin till det och ändå höll jag mig inom ramen. Lyxigt och gott!

Håller tummarna för vägningen imorgon!

OMG låter ljuuuuuvligt gott! *mums*
Svara
Pjodden 25 februari, 2007 - 11:52

Tack Åse för igår! Sååå mysigt!! Snart drar vi ihop tjejmaffian va? Puss på dig Pizzabagaren 🙂 love u Pia

Jajje! Dööööökul!! pusseluss schwester
Svara
Sara 25 februari, 2007 - 11:06

Låter som en toppenkväll hörrödu! Bra jobbat 😀

Kramen

Svara
anna 25 februari, 2007 - 10:58

Häpp..

Tror inte mitt minus blir så stort i morgon heller, inte för att jag överskridit med nån points alls men ibland känns det liksom som om ingenting har hänt ? 😉

Till kommande helg ska jag faktiskt ta och göra din pizza ! Har väntat alldeles för länge med den.. =)

// Kramen och håller tummarna för i morgon :-*

Nä det är samma här, jag har skött mig men det känns ingen skillnad i kroppen direkt. Håller tummarna för dig med;)
Svara
Nettan 25 februari, 2007 - 10:21

Vad gott det lät med pizza och rödvin samt god dessert! Ska läsa ifatt här hos dig nu efter att ha varit helt off från andras sidor under drygt tre veckor pga sjukdom! Hoppas att ni har det bra?

Kram
Nettan

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.