Sjukstuga och ett bloggtips!

av Åse

Sorry frånvaron här, vi fick magsjuka i huset i går så hela dagen gick åt att torka kräk och pyssla om lillan :/
Peppar peppar, så är det ingen mer som är dåig. Vi har alla stålmagar och drabbas sällan av magsjuka här så hoppas vi klarar oss.
Men jag är trött som jag vet inte vad och känner mig som en urvriden trasa med på tpk för lite sömn två nätter i rad.
Alice fick lite hemmagjord sockkerfri mangoglass till frukost, hon fick ju inte behålla något alls i går men tyvrr så smakade hon bara någon sked, hon har fortfarande feber.
22032015-012A7892
Jag äter mycket fisk, ägg och grönsaker nu när jag formtoppar – ju enklare desto bättre! Och det går toppenbra att skippa mejerierna just nu! Iofs så har jag aldrig nolltolerans och vill jag ha ost eller något annat så tar jag det men det känns onekligen bra i kroppen att hålla nere på mejerierna som man liksom slentrianmässigt sätter i sig.
Buffelmozzarella och feta har jag i maten, det är främst koprodukterna jag undviker.
20032015-012A7852
Här kommer ett litet tips! Magnus Carlsson har äntligen börjat blogga igen!
In och kika! Både Mats & Magnus har ju båda gått ner massor i vikt av att bla följa mina recept och kostråd, tillsammans med träning är de numera i toppform! Både Mats & Magnus har skräddarsytt sin egen kost, de äter en anpassad lågkolhydratkost som fungerar bra för dem och jag tycker det är inspirerande och se hur mycket gott de äter samtidigt som de äter lågkolhydratkost.
Min Daniel arbetar med Magnus och gör bl.a originalen till hans skivor/booklet. Kul!
Nya skivan finns ute nu!! Bl.a den engelska versionen av ”Möt mig i gamla stan”
20032015-2015-03-20 19.00.22
Titta minsann! Undertecknad med familj är omnämnd i nya skivan ♥︎
20032015-2015-03-20 19.00.43
Nä, jag ska försöka få något gjort här, har massor att göra till boken!
KRAMAR på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Victoria 22 mars, 2015 - 16:44

Dina recept är superbra och alla fina bilder är verkligen inspirerande. Gott och fräscht!! 🙂 //Victoria

Svara
Jenny 22 mars, 2015 - 15:06

Gjorde dina frukost frallor idag….. Fantastiska!!! Vad skulle jag gjort utan dina recept???
Hoppas ni andra klarar er från magsjuka. Fick det själv för två veckor sedan, familjen klarade sig. Dock var det inte så jag planerat min träningsvecka innan seedingloppet i Helsingborg…. Men jag tog mig runt

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.