Sjukstuga och ett bloggtips!

22 mars, 2015

Sorry frånvaron här, vi fick magsjuka i huset i går så hela dagen gick åt att torka kräk och pyssla om lillan :/
Peppar peppar, så är det ingen mer som är dåig. Vi har alla stålmagar och drabbas sällan av magsjuka här så hoppas vi klarar oss.
Men jag är trött som jag vet inte vad och känner mig som en urvriden trasa med på tpk för lite sömn två nätter i rad.
Alice fick lite hemmagjord sockkerfri mangoglass till frukost, hon fick ju inte behålla något alls i går men tyvrr så smakade hon bara någon sked, hon har fortfarande feber.

22032015-012A7892

Jag äter mycket fisk, ägg och grönsaker nu när jag formtoppar – ju enklare desto bättre! Och det går toppenbra att skippa mejerierna just nu! Iofs så har jag aldrig nolltolerans och vill jag ha ost eller något annat så tar jag det men det känns onekligen bra i kroppen att hålla nere på mejerierna som man liksom slentrianmässigt sätter i sig.
Buffelmozzarella och feta har jag i maten, det är främst koprodukterna jag undviker.

20032015-012A7852

Här kommer ett litet tips! Magnus Carlsson har äntligen börjat blogga igen!
In och kika! Både Mats & Magnus har ju båda gått ner massor i vikt av att bla följa mina recept och kostråd, tillsammans med träning är de numera i toppform! Både Mats & Magnus har skräddarsytt sin egen kost, de äter en anpassad lågkolhydratkost som fungerar bra för dem och jag tycker det är inspirerande och se hur mycket gott de äter samtidigt som de äter lågkolhydratkost.
Min Daniel arbetar med Magnus och gör bl.a originalen till hans skivor/booklet. Kul!
Nya skivan finns ute nu!! Bl.a den engelska versionen av ”Möt mig i gamla stan”
20032015-2015-03-20 19.00.22

Titta minsann! Undertecknad med familj är omnämnd i nya skivan ♥︎

20032015-2015-03-20 19.00.43

Nä, jag ska försöka få något gjort här, har massor att göra till boken!
KRAMAR på er!!

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

Victoria 22 mars, 2015 - 16:44

Dina recept är superbra och alla fina bilder är verkligen inspirerande. Gott och fräscht!! 🙂 //Victoria

Svara
Jenny 22 mars, 2015 - 15:06

Gjorde dina frukost frallor idag….. Fantastiska!!! Vad skulle jag gjort utan dina recept???
Hoppas ni andra klarar er från magsjuka. Fick det själv för två veckor sedan, familjen klarade sig. Dock var det inte så jag planerat min träningsvecka innan seedingloppet i Helsingborg…. Men jag tog mig runt

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.