Sallad

av Åse
6 kommentarer


Uppladdat via mobilen

Något jag saknar här nere är en riktigt god sallad. De flesta sallader här är ganska tråkiga. När jag kommer hem ska jag göra en stor smarrig Caesarsallad!
I går blev det ju lite mer kolhydrater än det blivit innan i form av söt sangria och smaskig sockerdrink och jodå, idag har jag varit rejält godissugen.. Det är verkligen en påtaglig skillnad. Idag har vi varit ute och kört i Mallorca och gått läääänge på marknaden i Inca så motion har jag fått! (men två snygga skinnväskor rikare)
Nu sitter jag i bilen hem, trött men nöjd efter en skön dag på denna fantastiska ö.
I morgon är det 1 vecka kvar här och det enda jag saknar är min kesellafrukos 🙂

Stor kram på er!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Jennie 26 juni, 2009 - 12:10

Vilket härligt välfyllt vinglas på bilden!;-)

Svara
Åse 26 juni, 2009 - 14:04

ha ha alltid! 😉

Svara
Annica 26 juni, 2009 - 11:19

Ni verkar ha det riktigt bra där nere, men förstår att du saknar din vanliga frukost, det är den som får mig att stiga upp på morgonen 😉

Hur känns det att inte ha en våg tillhands? Att inte kunna väga sig? Själv väger jag mig en gång i veckan och har svårt för att inte göra det. Och som du skrivit innan är du ju ett ”kontrollfreak”. Men det är kanske bra att komma ifrån det ett litet tag? Ha fortsatt sköna dagar! Här i skåne är det sol men tyvärr blåser det en hel del 🙁

Kram

Svara
Åse 26 juni, 2009 - 14:26

du det är så himla skönt! jag tror jag kommer ta vågpaus resten av sommaren! och ta resterande kilon utan den kontrollen. jag har rätt så mycket fester etc inplanerat så det blir nog svårt att gå ner mer än något kg under sommaren och då är de bättre ut koncentrera sig på att göra bra val så ofta jag kan.

Svara
Teres 25 juni, 2009 - 23:08

Ska i väg imorgon och handla din caerdessing du har rekomenderat 🙂
Kram Teres

Svara
Anna-Lena 25 juni, 2009 - 21:20

Ja, din Caesarsallad ser betydligt godare ut!

Ha en bra kväll.

/A-L

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!