Salami och pestofylld kycklingfilé för grillen

23 juli, 2012

Hej på er!! Har ni haft en skön helg?? Det har vi haft! Mest skrotat omkring här hemma, vädret har ju varit bra! 🙂
I går kväll grillade vi, hade lite kycklingfilé i kylskåpet så jag gjorde salami och pestofyllda fil´ér, sååå goda till grillat!

4 portioner

4 tvådelade kycklingfiléer
4 salamiskivor av bra kvalitet (jag köper Delizie italiensk salami)
8 skivor mozzarella
4 msk pesto
salt, peppar

Lägg en salamiskiva på varje sida och mozzarellaskivor, toppa med pesto och lägg sedan på andra sidan som ett lock. Salta och peppra båda sidorna:
Grilla på båda sidorna, servera med valfritt tillbehör och njut!


Ett otroligt gott vin som vi fick av familjen Pecci i fredags! Prova! Här hittar ni det!


Kabanoss, ost & bacon korv, fetaostsallad, bea och salamifylld kyckling!

Nu ska jag ut i solen! Hej på er! <3

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

19 kommentarer

Cornelia 24 juli, 2012 - 22:27

Hej Åse!
Som alltid så är dina recept helt underbara och allt annat du skriver.
En undran, när kommer receptet på kokosglass?
Kram Cornelia

Svara
Åse 25 juli, 2012 - 07:40

Ahhh just ja!! Kommer i dag! =))

Svara
Marie 24 juli, 2012 - 19:55

Vad gott det ser ut. Jag ska spara receptet. Jag tänkte göra Pizza extraallt som du har recept här på bloggen på. Det står kokosmjöl. Var köper du det?

Svara
Åse 25 juli, 2012 - 07:40

LCHFbutiken.se!

Svara
Junitjej 24 juli, 2012 - 15:03

Det ser nästan för gott ut!

Svara
Sara 24 juli, 2012 - 13:57

Mumsigt det ser ut! 🙂
Testade din Grillad Macka igår, gick hem stort hos både mig och sambon, riktigt gott! 🙂

Svara
Lina 24 juli, 2012 - 11:15

Mums, det där såg gott ut!!

Svara
Annika 24 juli, 2012 - 07:42

Hej Åse!

Har en fråga om PF. Vet att du skrivit mycket om det. Vad exakt dricker du innan kl. 12? Läste någonstans att du drack kaffe. Kan man ha en skvätt mjölk/grädde i det eller blir det som ”mat” då?

Tacksam för svar
Annika

Svara
Åse 24 juli, 2012 - 09:59

Hej! En liten skvätt om du absolut måste ha! Annars är allt ok som är energilöst!

Svara
Jennica 24 juli, 2012 - 00:12

Vilket bra namn på din blogg! Det är min drömvikt närmligen….är en bit ifrån…5kg för att vara exakt. Första gången här för mig, men jag kommer säkerligen komma tillbaka. Kämpar med mina 5 kg men tycker det är svårt. Är en småätarnas mästare och tycks liksom inte få till det….
// Jennica

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 23 juli, 2012 - 23:07

Åh, vad gott det ser ut. Låter väldigt gott att ha salami i kycklingen.

Kan du inte tipsa om några webbutiker där du köper kläder. Du är så snyggt klädd jämt.

Svara
Åse 24 juli, 2012 - 10:03

Tack! Creative lounge, Tintin, Elsas Hem, provrummet.se, odd mollys webbutik, campadre kampanjer etc 🙂

Svara
Helena W 23 juli, 2012 - 22:14

Hej!
Är en rätt ny läsare här hos dig. Jag äter själv LCHF-kost sedan två år tillbaka för att jag mår så mycket bättre av det än ”vanlig” mat. Har alltid haft problem med magen men nu är den lugn och nöjd så länge jag inte fuskar. Du verkar ha många spännande recept så jag kommer säkert att leta inspiration här ofta! Har provat att göra din musli med nötter och nyponskalsmjöl (den fanns med i någon tidning jag köpte) och den är verkligen jättegod!
Jag har läst det du skriver om varför det kan vara lite svårt för oss kvinnor att gå ner i vikt även på LCHF-kost och tror du har prickat alldeles rätt där. Jag började inte med kosten för viktens skull, men samtidigt är jag medelålders och det är ju strålande om man i alla fall kan låta bli att gå upp i vikt.
Det går inte att klicka sig vidare bland kommentarerna till det inlägget så jag kanske nu upprepar något som nån annan har skrivit.
Jag tycker naturen är lite ”elak” mot oss kvinnor, för vi behöver ju ha en del fett när vi är i fertil ålder för eventuell graviditet och amning. Och jag kan ju säga att det blir inte bättre när man kommer i övergångsåldern. Jag har fattat det som att när östrogenhalten minskar i kroppen vill kroppen ”lagra” östrogen och det gör den i fettet. Alltså är den inte alls så villig att släppa ifrån sig fett utan det sitter riktigt hårt fast, om jag så säger.
Men hur som helst, så tror jag verkligen på att det är nyttigare och bättre för kroppen att minska på kolhydraterna. Och jag önskar verkligen att chips vore kolhydratfria! Det är min stora last. Sött kan jag lätt avstå ifrån, men chipsen… Men jag jobbar hårt på att begränsa mig till att äta dem max 2 ggr/månad.
Tack för en bra och klok blogg!

Svara
Jenjo 23 juli, 2012 - 19:38

Min helg har varit fantastisk! 🙂
Och så ser även kycklingen ut. Detta sparas för att senare prövas.
Kramis

Svara
~ Maria ~ 23 juli, 2012 - 19:34

Hallå fining!

Jag kanske är trög – men måste fråga nu innan jag köper i morgon;
Vilket kokosfett använder du i ditt kaffe och hur mycket? cocosas Extra Virgin?

Puss 🙂

Svara
Åse 23 juli, 2012 - 19:36

LCHF butikens med smak 😉 Ca 0,5-1 msk 😉 Men cocosa är ungefär samma!

Svara
~ Maria ~ 23 juli, 2012 - 19:43

Tack <3

Svara
~ Maria ~ 23 juli, 2012 - 19:33

Hallå fining!
Jag kanske är trög – men måste fråga nu innan jag köper i morgon;
Vilket kokosfett använder du i ditt kaffe och hur mycket? cocosas Extra Virgin?

Puss 🙂

Svara
Linruz 23 juli, 2012 - 18:21

Mums fylld kycklingfilé är verkligen en av mina favoriter.
Hoppas allt är bra med er.
Kram Lina

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.