Så här gör ni

3 januari, 2008

Sista anmälningsdag: 10/1
Projektet startar 11/1 då publiceras första inskrivningarna, inte innan! Sista inskrivningsdatum är 4/4.

Alla är inte bekväma med att skriva sin vikt och den är ju eg irrelevant så man skriver bara den minskning man gjort från start, om starten var tex 1/1 eller senare. Om man börjar den 11/1 så kan man skriva in sig på 0,0 och totala: 0,0 (inga + eller – tecken)

När nästa inskrivning är den 18/1 då skriver man den minskning man gjort den gångna veckan, dvs vecka 3

Här kommer en liten beskrivning hur ni gör för att lägga till era resultat! Var noga med att följa den 🙂
Alla inskrivningar som skrivs in på fel sätt eller ställe, publiceras inte.

Ni kan komma till inskrivningssidan genom att klickja på ”Logga in” alt ”Webbplatsadministration” längst ner till höger.

Klicka på fliken Skriv för att skriva in ditt resultat. (Resultatet redovisas fred-sönd)


Under Titel skriver du in veckans resultat och i stora rutan Inlägg skriver du in den totala viktminskningen sedan start.
Skriv inte in någon faktisk vikt utan bara minskning eller plus med ett – eller ett + framför. Absolut ingen text! Det är viktigt att du skriver in precis som på bilden nedan.

Glöm inte att välja rätt vecka under kategorierna på höger sida som ni ser på bilderna, det måste bockas i annars fungerar inte uppställningen. Veckorna motsvarar samma vecka som vi befinner oss i. (Dvs första inskrivningen sker vecka 2, 2008) Klicka sedan på Publicera. Inte Spara! Ditt resultat syns i tabellen så fort jag godkänt den.

4.jpg
Skulle du mot förmodan skriva fel så kan du alltid gå tillbaka och ändra ditt resultat under fliken Redigera

5.jpg

Viktig summering:
1. Skriv in veckans minus under ”Titel” i formen -x,x och i den stora rutan skriver ni in den totala minkningen.


Ingen faktiskt vikt, eller annan text!

2. Välj rätt kategori på höger sida, dvs ”vecka 2, Vecka 3, vecka 4 etc” – skriver du fel, gå tillbaka och ändra! Bocka bara för rätt vecka inte ”Vår-Raset-08”
Glöm inte klicka på Publicera!

Resultaten hittar ni sedan under kategorin VårRaset-08 och rätt vecka så fort jag godkänt den, alla resultat kommer upp under fred-sön (kanske dröjer lite efter du skickat in den)

6.jpg7.jpg

Några frågor, så bara skriv dem här!

Kontrollpanelen: http://56kilo.se/wp-admin/

32 kommentarer
0

32 kommentarer

Jenny 20 mars, 2008 - 09:16

Hej. Jag har gått ner nästan 5 kilo och har ca 10 kvar tills jag är nöjd. Jag går ofta in på din sida för inspiration och ideer. Jag skulle vilja vara med i registreringarna men hittar inte hur jag går med…?

//Jenny

Svara
Cattis 14 mars, 2008 - 15:52

Jsg skulle vilja vara med. Jag startade på en vikt som var 99,6+ (jag slutade väga mig vid den vikten så jag vet att jag kom över 100 men inte hur mycket. :-o). Det var i januari 2008. Nu har jag jobbat mig ner till 94,8kg. Känner mig glad och stolt, men långt ifrån nöjd. Så jag önskar mig självklart hjälp och peppning från alla håll och kanter som bara är möjligt. Men det kanske är för sent att gå med?

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.