Regn, regn och regn!

av Åse

Ja solen är minsann inte i Helsingborg – det är en sak som är säker! Fast jag tycker det är rätt mysigt ändå – att få lov att vara inne. Barnen leker lugnare och det är inte spring in och ut – in och ut heeeela tiden. Ombyte försöjer, det är så sant!
I går hämtade jag ut ett paket med häääääärlig sommarinspiration! En present från goa Ulrika. Nicholas Vahé säljs genom House Doctor (deras delikatessserie), strandväskan kommer från Nooli.
Kryddorna är sockerfria och utan tillsatser, sådant gillas!!
Visst blir man smått sugen på picknick i det gröna!
 
IMG_5226
IMG_5227
 
Lunchen blev en grillad chorizo i korvbröd, liiiite sommarkänsla vill jag ha!
Nu ska jag sätta mig med en typ 7 cm hög med tidningar som jag aldrig blir färdig att läsa! Jag hittar alltid tusen andra saker som ska göras.
 
IMG_5228

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Mison 27 juni, 2013 - 21:46

Har använt ditt recept på semlor (-sötningsmedel) till frallor och korvbröd när saknaden blir för stor. :)Toppen // Mison

Svara
Åse 28 juni, 2013 - 09:57

kanontips!!

Svara
Lotta 27 juni, 2013 - 09:57

Hej Åse!
Grattis i efterskott!
Jag vill tacka dig för receptet på den falska potatissalladen. Den blev uppskattad på vår studentfest.

Svara
Jenjo 27 juni, 2013 - 07:45

Ja nog vet vi, dina trogna läsare, att du verkligen bara skriver om saker du själv kan stå för. Det har du ju sagt många gånger och just den är ju en av de saker jag älskar med din blogg. Om man gillar något som du skriver om, så vet man att det är bra saker. Känns tryggt och bra.
Hoppas ni får bättre väder idag. Här vaknade vi till världens åskväder, men det har redan dragit förbi och molnen börjar skingra sig.
Önskar dig en riktigt härlig dag!
KRAM

Svara
annie 26 juni, 2013 - 22:09

Alltså, hur vet man om ett inlägg i din blogg är sponsrat eller ej? Svårt att veta om dina tipd kommer från hjärat eller är sånt du är ombedd att skriva. Du borde verkligen vara tydligare med det.

Svara
Åse 26 juni, 2013 - 22:13

Jag skriver ALDRIG om saker jag inte tycker om!! Detta var en present – inget jag fått betalt för att skriva / inget jag blivit ombedd att skriva om – jag skrev om det för att jag känner Ukrika som skickade det och för att jag tycker det var fina saker. Jag visar enbart sånt jag står för och tycker om. Jag är rädd om mitt varumärke och tipsar inte läsarna om nåt jag inte menar ärligt.
Så nej, jag tycker inte jag behöver vara tydligare med det.
Min blogg handlar om att inspirera, att tipsa, att visa det vackra i livet och jag är alltid ärlig, det borde räcka för mina läsare.

Svara
Ullis 26 juni, 2013 - 19:18

Hej Åse
Grattis i efterskott 🙂
Några fler NY-tips kommer här. Jag shoppade massor på Macy´s. Där finns verkligen allt en kvinna kan önska. Ett annat måste för en sån som dig är Tiffany. Jag gick och njöt läääänge av alla vackra smycken. Underbart! Egentligen är det bara reskassan som kan sätta stopp i en sådan stad, för det finns allt. En upplevelse i sig var besöket på M&M store. Du tycker kanske inte att en godisbutik är värd ett besök, men den här är. Mitt i city, två våningar med ALLT du kan tänka dig ifråga om M&M. Häftig. Det finns hur mycket som helst, och själv kommer jag säkert att åka dit fler gånger, jag har aldrig gjort en bättre resa. Så ha det gott och njut till max 🙂 Ullis

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.