Räkmacka på mikrobröd

av Åse
9 kommentarer

Hej hej på er!

Phew busy days här! men det är ju bra! Man vill ju inte ha för lite att göra hehe 😉

Jag ska strax ta mig till Väla, Alice fyller 11 år i morgon så det är en del att fixa. På fredag åker jag och Daniel till Stockholm för att se Magnus show ju och jag har iofs klänning men ska bara titta 😉

Jag har lite dåligt med matfantasi känner jag just nu, brukar vara så när det är mkt omkring mig – då kan jag leva på omelett typ.

Men igår blev det räkmackor! Det är ju så gott med räkor och tillbehör 😍
Jag gjorde dubbel sats av mitt mikrobröd fast bytte ut havremjöl mot hälften pofiber och hälften mandelmjöl. Blev superbra!

Inte den mest inspirerande räck & plock bordet men det räckte bra så här!

Kockarnas kamp hade ju premiär igår! Älskar det!

Kram på er!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Maria 8 oktober, 2019 - 09:53

Hej! Vad hade du för vätska i? Tänker att det blir räkmackor på fredag!

Svara
Åse 8 oktober, 2019 - 15:55

Oj det kommer jag inte ihåg, jag brukar ta det jag har hemma =)

Svara
Lisa 25 september, 2019 - 23:34

Gjorde du brödet i micron eller stekpannan. Undrar då det ser plattare ut än det man gör i micron.

Svara
Åse 25 september, 2019 - 23:52

Mikron. Delar brödet på längden och sedan på tvären för trekanter.

Svara
Jeanette 25 september, 2019 - 23:20

Brödet ser smarrigt ut! Har du rostat det också?

Svara
Åse 25 september, 2019 - 23:21

Yes! 🙂

Svara
Jenny Johansson 25 september, 2019 - 14:37

Det så väldigt gott ut😍 Har du något förslag på microbröd om man är vegan?
😊

Svara
Åse 26 september, 2019 - 12:29

Har du kikat på mina favoritlågkolhydratbröd? Kanske något som du kan anpassa? https://www.56kilo.se/10-goda-lagkolhydratbrod/

Svara
Jenny Johansson 26 september, 2019 - 13:25

Det ska jag göra🤗

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!