points som räcker!

12 april, 2003

Åhhhhh en sån här underbar dag då det kännts som pointsen aldrig tar slut! 😆
jag har fått en god frukost för pointsen, 2 kanelbullar till fikat (mina hemmabakade 2 pointsare)
Och nu har jag och älsklingen precis ätit varsin STOR bakad potatis med kycklingröra (finns bland Favoritrecept-Ungersk kycklingröra) till det drack jag ett glas rödvin och till efterätt ska vi äta jorgubssmilkshake (oxå bland recepten) 1.5 PTS över fast de låter jag vara, jag har trots allt stulit några godisbitar från barnen idag *S*
POINTS RULES!!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.