points som räcker!

av Åse

Åhhhhh en sån här underbar dag då det kännts som pointsen aldrig tar slut! 😆
jag har fått en god frukost för pointsen, 2 kanelbullar till fikat (mina hemmabakade 2 pointsare)
Och nu har jag och älsklingen precis ätit varsin STOR bakad potatis med kycklingröra (finns bland Favoritrecept-Ungersk kycklingröra) till det drack jag ett glas rödvin och till efterätt ska vi äta jorgubssmilkshake (oxå bland recepten) 1.5 PTS över fast de låter jag vara, jag har trots allt stulit några godisbitar från barnen idag *S*
POINTS RULES!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.