Platå

av Åse

Ja nu har jag nått den berömda platån! Vågen står och stampar på ungefär (några hg upp, några hg ner) samma och har ju gjort nu i snart 3 veckor! Tji fick jag att väga 56 på Kreta 🙂
Jag försöker verkligen koppla bort frustrationen och jag måste säga att jag gör ett bra jobb – jag härdar ut, sköter mina points och så tar det väl ett skutt ner en vacker dag! Jag VILL ner mer men jag mår bra som jag ser ut nu så jag jagar inte kilona längre. Kroppen tar sig nog en välförtjänt paus tror jag, och försöker väl fatta galoppen att den tappat en hel del.

2 veckor kvar till Kreta, kanske står jag fortfarande och trampar på samma då 😉

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Millan 11 juni, 2007 - 09:19

Kikar in o säger hej!
Är ju så kass på det.
Du gör rätt som tar det lugnt. Kroppen måste ju få vila och fatta att den gått ner så himla mycket. Platån gör ett skutt, och vips är du UNDER 56 kilo!
Står själv på platån sen ett tag, men det kryper neråt….
-17 kg nu… Jag är helnöjd! Har ju en del kvar, men vad sjutton! Ha ha!!!

Må så gott i den efterlängtade sommarvärmen!
Kram från Trollhättan.

Svara
Cia 9 juni, 2007 - 14:47

Du har ju varit såååå duktig hela tiden när det gäller att hålla koll på alla points så jag är helt säker på att du snart knallar iväg ner till målvikten. Skickar över lite peppning så du tar dom sista kilona nu! *kram*

Svara
Pethra 9 juni, 2007 - 11:58

Hej Åse! Pethra från viktforum här! 🙂 Läste att du skulle till kreta om två veckor, det ska jag och sambon också! Vart ska ni nånstans, och vilket datum åker ni? Vi ska till Agii Apostoli den 22:a juni. Ska bli så skööööönt. 🙂 Kram! (PS. vilket hästjobb du gjort med vikten! Bara att gratulera!)

Svara
jessica 8 juni, 2007 - 21:47

Det är bara att bita i hop o fortsätta. Det är precis samma för mej. Det är väl för att dom sista 3kg suttit längst av alla kilona. Dom kommer att försvinna när man minst anar det! Väntar du bara. Dom kanske är borta till Kreta i alla fall 😀 Mina ska vara borta till 25/6 och hoppet är det sista som överger mej :-D.
Du är toppen!!

Svara
vickan 8 juni, 2007 - 20:10

Då får du trampa lite extra vatten i poolen där borta så kommer du hem som 56-kiloing i stället 😉 Men du är döläcker som du är, av bilderna du visar så tycker jag inte du behöver gå ner ett gram till, men sånt känner man ju bara själv. Du har varit så DUKTIG som kommit så här långt på så kort tid!!!!! hurra för dig!!!

Svara
Marie 8 juni, 2007 - 17:28

Du gör ett fantastiskt jobb och har gjort så hela vägen. De här sista kilona är kända för att vara svåra. Men rätt som det är, är de borta även om det tar 10 veckor att få bort dem. Heja på!!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.