Pinsa med citron, burrata och pistagenötter.
Pinsa med cheddar, kallrökt lax, örter och citroncreme
Pinsa med nutella och jordgubbar
Hej på er!
Oj vilka fina dagar vi haft här i Skåne (och säkert på många andra ställen också!)
Jag var tillbaka på gymmet idag efter en lång paus i sommar. Var SÅ skönt! Hade inte tappat styrka direkt enligt min PT så det är gött!
Nästa vecka är jag tillbaka med råge! HURRA!
MÅSTE köpa lite nya träningstoppar! Sliter ff på mina gamla Röhnisch toppar som jag älskar!
Den HÄR är en lookalike som jag nog ska klicka hem.
I går cyklade jag och lillasyster ner till bryggan vid Pålsjö och lapade sol hela dagen. Så pass att jag som nog en del sett på stories brände pannan och ansiktet rejält! Så otroligt korkat.
Har alltid SPF 50 på mig (Nimue) men glömde igår och tänkte att det nog inte spelade så stor roll.. Hade ju en bra grundfärg sedan Spanien. Men tji fick jag! Det gör jag inte om.
Mysigt och underbart hade vi dock!
Mamma låg också där (det gör hon typ from april månad.. om solen lyser åker hon ner. 15 grader eller 25 😉
Jag och sis cyklade hem, jag råkade cykla på nyasfalterad väg! Alltså?!
Daniel fick köpa med sig linolja hem så löste jag upp det från däcken.
Vi bestämde oss för att köra lite lillörda’ / Piglörda’ knyte och syrran hade köpt Pinsa så det blev tre olika versioner, syrran gjorde sin pinsa med Pinsa med citron, burrata och pistagenötter.
Jag gjorde en Pinsa med cheddar, kallrökt lax, örter och citroncreme.
Martin noppade jordgubbar till nutellapinsan =)
Det är ju så gott och enkelt med Pinsa!
VOILA! Klara!
På
Älskade Syster! Så tacksam för henne (och självklart min andra syster också!)
På Pinsan med cheddar, kallrökt lax, örter och citroncreme var det:
1 handfull riven cheddar. Gratinera i ugn.
Dra sedan på 50 g kallrökt lax
2 msk finhackad gräslök
2 msk finhackad dill
1/2 finhackad rödlök.
Citroncreme: 1 dl vispad creme fraiche + zest från 1 citron + saften från en halva.
På med riven parmesan och jag hade även lite citronolivolja.
På Pinsan med citron, burrata och pistagenötter var det:
1 Mozzarella, i småbitar, gratinera i ungnen.
Ta ut och toppa med 1 burrata,
2 msk hackade pistagenötter
riven citronzest
1/2 kruka basilika, bladen.
Krydda med lite salt och svartpeppar.
Ringla lite olivolja och balsamico över.
Toppa med riven parmesan
Nutellapinsa till kidsen som dessert.
1 pinsa (varm) + Nutella och skivade jordgubbar
Jagunic fantastiska rosé bubbel som vi köpte HÄR i Kroatien. Syster bjöd på sin flaska 💖
Vilken LJUVLIG kväll!
Sen kom även granne Anna och Joel in och vi satt alla och myste i sommarkvällen i många timmar!
Jag och Anna stängde festen vid 2 🤗
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
Vilket sammanträffande. Idag gjorde jag pinsa. Blev receptet som stod på de färdigköpta brödet. Mozzarella, tomat o basilika. Jättegott. Tänkte, vad kan man ha på nästa gång. Hmm…. Tack nu vet jag.
Med vänlig hälsning
Jeanette
Vilka härliga klänningar ni hade(din gröna & din syrras zebra randiga … köpta i år? Var isf? ( om ok)
Mvh Sofia🌟🌟