Peppad

15 juni, 2004

Alltså jag är peppad till MAX nu! Jisses vilken skillnad i kläder bara på 2 veckor! Nu har jag kommit ner i en sådan vikt att jag inte skäms längre utan nu vill jag mest känna mig finare och känna igen mig själv. Det känns helt overkligt att jag som målviktig kunde gå in på H&M och ta kläder i strl 36-38 och knappt prova dem, utan de satt skitsnyggt! Gud vad jag längtar tillbaka dit! Jag har tre par URSNYGGA jeans i min garderob som jag vill ha igen! Det var min basgarderob förr, jeans och snygga toppar. Nu har man ju på sig kläder som man inte tycker är direkt snygga, men de får en att se slankare ut 😀 (eller vad säger du Annika?)
Nåja! jag är där igen i höst! Det tummar vi på!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

1 kommentar

marie 18 juni, 2004 - 13:56

Självklart kommer du vara där i höst! Det tror jag till 300%! Din energi du utstrålar räcker ända hit upp till Enköping… Jag vill också. Men får vänta bebis lite till. Ingen viktuppgång ännu dock.

*kramar*

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.