Peppad, peppad, peppad!

17 november, 2008

Nu har jag räknat points på allvar i en vecka och jag mår såååå bra!
Jag har överskridit lite i fredags och i lördags (inget godis dock!) och som jag sade så startar jag inte stort förrän 1 december så det känns skönt att köra så här fram till dess.
Är mycket motiverad och det är en fröjd att planera dagen och skriva in i checklistan.

I går åt vi Caesarsallad, ett tips för er till veckan – en god och mättande sallad! Muuuuuums!!

Ha en fin måndag ni alla!!

18 kommentarer
0

18 kommentarer

Lisa 20 november, 2008 - 19:29

Heej!
Måste skriva och tacka för härlig inspiration,
och massor av bra, enkla och goda recept!
Jag har nyss fått bebis, 1 November 🙂
och därmed massor av ”graviditetskilon”.
Nu ska jag ju amma,
men jag är såå sugen att komma igång med att jobba bort dessa kilon.
Jag va _nästan_ ”framme” innan graviditeten.

Säger såklart grattis till din bebis också 🙂

Kramkram
/Lisa

Svara
A-M 20 november, 2008 - 12:02

Härligt att du är på g igen! Skickar en massa pepp och glödande motivation! Det kommer att gå som smort! Här kämpas det FORTFARANDE på! ;-D Men skam den som ger sig! Mindre än 2 kg kvar till målvikt nu!

Tack än en gång för en supertrevlig och fräsch sida!

Svara
Mamma Mia 20 november, 2008 - 10:49

Godmiddag
Hoppas ni mår bra. Jag bara undrar om du kommer att gå på
vv möten eller kommer du att köra på ”egen” hand?
Jag har nu blivit månadsmedlem på vv och gillar att ha daglig koll med hemsidan och kunna lägga in maten. Lättare översikt än med att fylla i cheklistan för hand. Så är jag nog lite data”nördig”. Jag skall försöka gå varje vecka men vissa måndagar är jag uppbokad på annat. Det känns fortfarande lite jobbigt att veta att jag är ständig medlem och går på viktminskning men det får jag ju tåla. Nu är jag väldigt motiverad och ligger på exakt 82 kilo i morse. Nu vill jag se 79.9 snarast. Ha en bra dag med lill skruttan och resten av familjen/ Mamma Mia

Svara
Coyntha 20 november, 2008 - 10:12

God morgon! Vad härligt att du är peppad!! Det kommer att gå lätt för dig och komma i målet igen.

Hur mycket väger du nu?

* kram *

Svara
Louice 19 november, 2008 - 14:29

Måste fråga, vad har hänt med viktforum? Kommer inte alls in där. Bara error, som i mitt huvud ibland… 😉

Svara
isabeli 18 november, 2008 - 14:15

Åse, så grym du är! Alltid så peppad och redo att bara ta tag i det 🙂 Jag har (fortfarande..) 20 gravkilon som jag vill få bort och det är väldigt inspirerande att gå in här för att få känslan av att det faktiskt ÄR möjligt.

Svara
annis 18 november, 2008 - 13:55

Måste tacka dig för en sååå inspirerande blog. Efter sista barnet som kom i juni har jag nu genom din fina blog och underbara recept lyckats bli av med 18 kg, även min smala gubbe går in på blogen & hämtar recept och räknar ut points =)

Vad kul att du nu börjar ”uppa” så vi får ta del av dina fina recept och inspirerande checklistbilder. Har 14 kg kvar att bränna och snart slutar jag heltidsamma så då blir de lite tuffare, önskar därav lite kvällsgott tips på max 2 points. Sen undrar jag hur mycket points 90g köttfärs 5%-ig är ?

mvh Annis

Svara
Åsa 18 november, 2008 - 13:02

Du ser så vältränad ut på dina före och efter bilder, du har bra kropp då med andra ord =) Lyckans dig, Ska bli ett nöje att följa din blogg =)

Mvh Åsa

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.