Pasta med strimlad ryggbiff och soltorkade tomatcreme

av Åse

HAPPY lillörda’ vänner!!

Hoppas ni har en fin vecka so far!
Jag har en sjuhelsikes lång TO_DO lista idag så betar av saker på löpande band. Phew!

Men jag ska dela med mig av ett höjdarrecept som våra barn älskade! ja, jag hade också älskat detta men jag och Daniel åt annat som jag ska via er sedan, men jag provsmakade ju så klart =)

Jag hittade strimlad ryggbiff på Ica maxi så det köpte jag.

Det här är en galet snabb och enkel rätt men som ändå är lyxig! Juni tog nog om 3 gånger 😅

Parmesan, parmesan och lite meeeeeer parmesan!

VOILA!

Pasta med strimlad ryggbiff och soltorkade tomatcreme!

Här kommer receptet!
Vill ni inte ha vanlig pasta så hittar ni mitt recept på färskostpasta HÄR, andra alternativ kan vara bönpasta eller mina favoritnudlar HÄR

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pasta med strimlad ryggbiff och soltorkade tomatcreme


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

800 g torr pasta, gärna Linguine
400 g ryggbiff, strimlad
2 msk olivolja + 1 msk smör
4 vitlöksklyftor, tunt skivade
1/2  röd chili, skivad
1 burk a 140 g creme av soltorkade tomater (Märke Zeta)
3 msk oxfond
1/2 dl vatten
riven parmesan och gärna lite pladpersilja elelr strimlad ruccola

Instruktioner

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

4 kommentarer

Camilla 9 maj, 2021 - 18:08

Ikväll lagade jag denna rätt, väldigt god som alla dina recept. Meeeeen 🙂 tror tryckfelsnisse varit framme för 800 gr pasta för 4 personer är nog inte helt korrekt. Vi kokade ett pkt á 500 gr o har 2 matlådor över men vem vet, kanske ett med så mkt som 800? Tack för alla busenkla recept verkligen.

Svara
Åse 9 maj, 2021 - 19:25

Haha ja 800 g låter ju lite väl tilltaget 😃😅
Härligt det smakade!!

Svara
Eva 27 februari, 2021 - 13:10

Mmm😋 ska testa!

Svara
Petra Karlsson 25 februari, 2021 - 08:46

Som jag alltid brukar säga: ”Mer ruccola och parmensan åt folket!”

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.